Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Láska v náruči zajíčků: Který je nejlepší?

5. dubna 2010 | 09:49

ANKETA: Sebevědomé emancipované ženy se milují, žijí a někdy zakládají rodiny s výrazně mladšími partnery, jimž by leckdy mohly být matkami. Pár takových, veřejně známých párů připomínáme. Jaké populární lady koloušek nejvíc padne? Který je nelepší? Hlasujte!

Dříve se poměr zralé ženy s mladíkem považoval za skandál. Přinejmenším pikantnost hodnou budoárů vyvolených femme fatale. Dnes si už pomalu svět na tyto vztahy zvyká. Už jimi není tak zaskočen jako dřív. Nicméně je většinou stejně vnímá jako cosi nepřirozeného. Na rozdíl od soužití starších mužů s mladými milenkami či manželkami, které se po staletí bere jako samozřejmost.

Suverénní, charismatická a samostatná žena je i přes své datum dřívějšího narození pro spoustu mladších mužů dneska přitažlivá. Nejen úspěšný macho, ale i současná madam okouzluje sexy mozkem, silou osobnosti, dráždivé zralosti. O vylepšeních na poli plastické chirurgie, které má k dispozici, nemluvě.

Za tímto faktem ale bohužel pokulhává veřejné mínění společnosti, síla zažitých konvencí. Věkově nerovné páry tedy musí často řešit řadu problémů daných nerovností věku a především pochybovačností okolí. Ne každý vztah tento nápor unese a ne každý se proto rozpadne.

Zralá žena a mladíček. Takové lásky, milostné střety mají rozhodně cosi do sebe. Bez ohledu na jistou prudernost. A určitě se nezapomínají...

Mahulena Bočanová (43) a Jakub Vytáček (29)

 

Herečka má znovu důvod k smíchu!
Autor: Jakub Ludvík a abl

Věkový rozdíl: 14 let
Mahuleně a jejímu muži, Viktoru Mrázovi, to v manželství drahnou dobu neklapalo. Ovšem když Viktor rozčísl krizi poměrem s rockerkou Martou Jandovou, příliš prostoru k řešení nezbylo. Majda tím byla zaskočená, nevěděla kudy kam. Ona byla singl. Viktor s Martou nový slavný pár. Po čase její splín zahnal devětadvacetiletý podnikatel Jakub Vytáček (expřítel družky Dana Hůlky, Šárky Vaňkové). Bočanová září, vypadá skvěle a Vytáček se blíží nirváně. Alespoň podle důvěrného kamaráda, který tvrdí:“ Jakub je šťastný, že našel zralou ženskou, která je v pohodě.“

Marie Rottrová (68) a Milan Říha (52)

Marie Rottrová romanticky korzovala s přítelem podnikatelem Milanem Říhou pod kvetoucími stromy
Autor: Martin Mithofer

Věkový rozdíl: 16 let
Královna českého soulu má za sebou dvě manželství. Poprvé ovdověla a druhý svazek s mladším Georgem Burgersteinem nevyšel. Rozvod byl velké zklamání a Marie po dalším chlápku netoužila. Měla děti, práci, byla šťastnou babičkou. Tak silná ženská jako je ona, by v takovém životě nestrádala. Jenže přišel vytrvalý ctitel, o šestnáct let mladší Milan. Marie se dalšího, navíc věkově nevyrovnaného vztahu, bála. A teď říká: „Jestli chceš Pánaboha pobavit, dělej si plány.“ S Milanem je šťastná. Věk ani možnost, že partner půjde za jinou a mladší, neřeší. To se může stát kdykoli. Bez ohledu na datum narození. „Fungujeme spolu, jako bychom byli stejně staří,“ svěřila v jednom z rozhovorů pro Blesk.cz, moudrá a přitažlivě vyrovnaná Rottrová.

Bára Basiková (47) a Petr Polák (31)

288989:gallery:true:true

Věkový rozdíl: 16 let
Po dvou nevydařených manželstvích, bolestném rozvodu se stejně starým architektem Jaroslavem Pitzingerem byla zpěvačka jistou dobu v krizi s ženským sebevědomím. Psychický teror Pitzingera a jeho nevěra udělaly své. Naštěstí přišel mladý a krásný producent Polák, který Basikové sebedůvěru navrátil. Její zadek už nebyl velký, ale sexy. Nemusela se mučit hladem a navíc někdo ocenil její duši… Byla svatba, do roka se narodil syn Teodor. A s Petrem si rozumí i Báry dospívající dcery, sedmnáctiletá dvojčata Anna a Marie. Tomu se říká happy end...¨

Cher (63)a Tim Medvetz (39)

Cher
Autor: ČTK

Věkový rozdíl: 24 let
Cher je světová hvězda, která obstála jako zpěvačka i herečka. Na výsluní současnosti ale není. Slávu jí nikdo nevezme, nicméně pel legendy jako doping této star nestačí. Zvlášť, když její touha po dokonalosti je pověstná. Jen málokterá žena prodělala tolik bolestivých plastik jako ona. Tělo Cher je v postatě VIP prezentace umu estetických chirurgů. Ovšem boj se stárnutím má své limity. Cher si tedy dokazuje svůdnost hodnou Věci Makropulos s motorkářem Timem. Podle všeho jeho životnímu tempu stačí. Ti dva se milují, tvrdí americký bulvár. Dokonce uvažují o sňatku v Las Vegas.

Demi Moore (47) a Ashton Kutcher (32)

Demi
Autor: AFP

Věkový rozdíl: 15 let
Slavná hollywoodská herečka tvořila s neméně slavným hollywoodským hercem Brucem Willisem hvězdný manželský pár. Zplodili tři krásné dcery a nakonec se za mimořádné mediální pozornosti rozvedli. Žádný skandál se nekonal - únava materiálu, dalo by se říct. Bruce honil mladé krasavice a s jednou z nich se přibližně před rokem oženil. Demi po nevydařeném porozvodovém vztahu ulovila (nebo on ji) úspěšného a mladého kolegu Ashtona Kutchera. Vzali se před pěti lety po tříletém soužití. Moore si dodala sebevědomí několika plastickými operacemi, které ale nenastartoval lepý zajíček Kutcher, nýbrž populární snímek Striptýz. Nejdřív skvělá, filmem žádaná ňadra, poté face-lift tváře i kolen... To jsou jistě pro oko Asthona příjemné opravy exteriéru, ale rozhodně (alespoň podle jeho interwiev) nepatří k rozhodujícím momentům, proč Demi miluje.

Autor: Adéla Pěničková, Františka Čížková