Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kocurová bude maminkou: Tají ženatého milence?

21. ledna 2010 | 19:14

Modelka Jitka Kocurová (30) čeká miminko. Podle informací Blesku je pohledná moderátorka a příležitostná herečka ve třetím měsíci těhotenství. Budoucí maminka však svoje soukromí úzkostlivě tají stejně jako identitu svého partnera a budoucího otce dítěte.

Kocurová ve čtvrtek Blesku celý den nezvedala telefon a ani nereagovala na SMS zprávy. „Jsem šťastná, ale nechci to vytrubovat do světa,“ řekla Blesku před časem Kocurová, která už dostavěla dům ve Vlašimi.

Dá se předpokládat, že za jejím zatvrzelým mlčením zřejmě stojí ženatý partner, se kterým ji Blesk loňské léto přistihl na karlovarském filmovém festivalu. „Ne, nefoťte nás,“ reagovala tehdy modelka podrážděně, když ji s postarším pánem načapalo několik fotoreportérů.

Od té doby se Jitka raději stáhla do ústraní a přestala chodit na večírky. Kocurová po miminku toužila už delší dobu. Za krachem jejího předchozího vztahu s fotbalistou Alešem Chvalovským stála právě i její marná touha po svatbě a dítěti, kterou Chvalovský nehodlal uspokojit.

Po pěti letech se rozešli. S předchozím partnerem Janem Fulínem chodila Jitka skoro čtyři roky. Jitka Kocurová se stala v roce 1999 vicemiss ČR. Jako jedna z prvních modelek si nechala udělat silikonová prsa. Na kontě má i několik rolí ve filmech. Do paměti se vryla rolí průvodkyně Pamely ve fi lmu Účastníci zájezdu a nedávno si zahrála v golfové komedii Veni, vidi, vici.

Autor: Eva Tušková