Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kirstie Alley: 34 kilo zhubla, aby o 50 zase ztloustla

10. prosince 2009 | 05:00

Kdopak to zase tloustne? Hvězda trilogie Kdopak to mluví a americká ikona hubnutí Kirstie Alley (54) dokázala během několika měsíců zhubnout neuvěřitelných 34 kilo. Teď má ale zase o 50 kilo víc!

Čtyřiapadesátiletá herečka s přebytečnými kily bojuje s téměř železnou pravidelností. A po každém jejím zázračném zhubnutí ručička váhy po několika měsících poskočí daleko za hranici původní váhy.

Herečka, která v době, kdy byla na vrcholu své slávy, patřila k sexy hvězdám, jež si na nezájem režisérů a mužů vůbec rozhodně nemohly stěžovat, je tak v posledních letech bohužel známá hlavně díky svým rekordním váhovým výkyvům.

Kirstie Alley
Autor: YouTube

Možná i kvůli nim ji po čtrnácti letech manželství v roce 1997 opustil její manžel herec Parker Stevenson, se kterým Kirstie adoptovala dvě děti.

Po manželově útěku k mladší ženě Kirstie propadla depresím, které řešila dalšími horami jídla.

Během následujících let se pak zúčastnila desítek hubnoucích programů a stala se obětí jo-jo efektu. Po každém váhovém úbytku následoval rychlý návrat k váze původní a pokaždé ještě pár kil navíc.

Po padesátce už vážila přes metrák a když v médiích spatřila fotky, které při jedné z jejích procházek nafotili všudypřítomní paparazzi a na kterých vypadala jako obrovská nemotorná slonice, uvědomila si, že takhle už žádnou filmovou roli nezíská a rozhodla se pro radikální řešení.

Udělala vše pro to, aby se dostala do reality show Fat Actress (v překladu Tlustá herečka) a to se jí nakonec opravdu podařilo. Bez zásahu plastických chirurgů zhubla díky cvičení, upravenému jídelníčku a omezenému množství jídla skoro čtyřicet kilo. Sebevědomí se jí vrátilo a dokonce natočila video s tanečními kreacemi, které měly pomoci v boji s nadváhou i ostatním ženám. Nechala se také nafotit v bikinách na obálku magazínu People.

V té době se stala i mluvčí společnosti zabývající se dietami a výrobou potravinových doplňků na hubnutí Jenny Craig, jejíž doplňky sama s úspěchem používala. O rok později, tedy v roce 2008, však spolupráci s firmou ukončila. Veřejnost tak už nesledovala její vzhled, Kirstie se úplně přestala vážit a během krátké doby zase propadla své nezřízené žravosti. Svou domácí tělocvičnu si prý přebudovala na jídelnu a začala se cpát vším, co si kvůli dietě musela odpírat. Během neuvěřitelných dvou měsíců vážila 100 kilo a podle posledních fotografií má teď ještě nejméně o pětadvacet kilo víc.

Kirstie Alley
Autor: YouTube

Teď chce Kirstie opět minimálně o 40 kilo zhubnout a svou novou váhu si chce už udržet. Svým fanouškům na Twitteru se svěřila, že první vážení po tak dlouhé době pro ni bylo "noční můrou". Protože o hubnutí a zdravé stravě připravuje novou televizní show, bude hubnout před objektivy kamer a tím pádem i před očima milionů diváků.

Shodit vysněné kilogramy se jí tak opět určitě podaří. Bude to však tentokrát už opravdu natrvalo?