Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jandová, Kostková, Brejchová: I ty ukradly kamarádce chlapa

Fotografie
10. prosince 2009 | 05:00

Nevěra a zrada kamarádky se nevyhýbají ani českým celebritám. Také ony se mnohdy musely vyrovnat s dvojitým zklamáním. Kdo je toho živým důkazem?

Když vás někdo zradí, vždycky to zabolí a těžko se zapomíná. Někdy vaše city raní partner, jindy třeba kamarádka. Jsou ale i případy, kdy zradí oba naráz. Proč? Jednoduše proto, že se zamilují. A vám najednou zbudou jenom oči pro pláč.

Vyprávět o tom může třeba Mahulena Bočanová, Dana Batulková, Libuška Vojtková a spousty dalších.

V hlavní roli Viktor Mráz

449980:gallery:true:true

Známý producent žil několik let s Annou K. Pak se ale objevila v jejich životě Mahulena Bočanová a s láskou by rázem konec. Mahulena zpěvačce Viktora přebrala. Jenže nic netrvá věčně a navzdory silnému citu, který k sobě producent s temperamentní herečkou chovali, se v současnosti stejná situace opakuje znovu. Viktor Mráz se totiž po osmi letech společného soužití zamiloval do zpěvačky Marty Jandové. Mahulena k rozpadu jejich vztahu ale přistupuje realisticky. Prý už byli stejně víc přátelé než milenci, proto se dohodli jít každý svou vlastní cestou. Společným poutem ovšem zůstává dcera Márinka.

Libuška Vojtková X Jovanka Skrčeská a Pepa Vojtek

449981:gallery:true:true

Libuška a Jovanka byly kamarádky na život a na smrt. Ovšem jen do doby, než jim život zkřížil temperamentní frontmen skupiny kabát Pepa Vojtek. Prekérní situace byla rázem na světe. Libuška, která má s Pepou syna Matyáše, se svěřovala s problémy ve vztahu nejbližší kamarádce. Jenže Jovanka nakonec všechny informace obrátila proti ní. A Pepu jí přebrala. Proto se bývalé kamarádky nemůžou v současnosti ani cítit.

Helena Zeťová X Lucie Hadašová a Jarda Bednář

449982:gallery:true:true

Že hokejista Jaroslav Bednář tajně odbíhá za misskou Lucií Hadašovou, se českými kuloáry rozneslo poměrně rychle. Okolí možná bylo lépe informované než samotná Helena. Minimálně půl roku nebylo jisté, kterou z blondýnek si Jaroslav vybere. Nakonec ale vyhrála silikonová kráska Lucie.

Dana Batulková X Linda Rybová a David Prachař

449979:gallery:true:true

Jak se říká: „V lásce neznáš bratra.“ A zřejmě ani sestru. Pokušení je někdy silnější než cokoliv. To platí i pro mladou herečku Lindu Rybovou. To, že je David Prachař ženatý a že má dvě děti, jí nedokázalo zastavit. A nepřibrzdilo jí ani to, že s Danou Batulkovou sdílí divadelní šatnu. Citu se zkrátka nedalo poručit. A tak David od Dany nakonec odešel. S Lindou Rybovou má už tři děti.

Veronika Gajerová X Tereza Kostková a Petr Kracík

449976:gallery:true:true

Také ředitel Divadla Pod Palmovkou podlehl svodům mladší kolegyně Terezy Kostkové. Milenci byli údajně od roku 2002. Petr Kracík dlouho vydržel svou nevěru tajit. V létě roku 2006 se ale nakonec k oblíbené moderátorce nastěhoval. Svou ženu opustil po 17 letech manželství. Veronika Gajerová se prý z nečekané zrady dávala dohromady téměř jeden rok.

Zuzana Jandová X Dominika Kadlčková a Tomáš Koběrský

449978:gallery:true:true

Misska Zuzana Jandová vyrážela s modelkou Dominikou Kadlčkovou poměrně často do společnosti. Ovšem jen do okamžiku, než se začaly hádat kvůli chlapovi. Dominika se totiž údajně vyspala s dlouholetým přítelem Zuzany Tomášem Koběrským. Zuzka mu proto okamžitě dala kopačky. A o blonďaté modelce nechce vůbec slyšet. Zdá se, že jejich přátelství nadobro odzvonilo.

Kamila Moučková X Jana Brejchová a Jiří Zahajský

449977:gallery:true:true

Kamila a Jana bývaly skvělými přítelkyněmi. Kamila tahala Janu z průšvihů, krásná herečka jí často navštěvovala. Dokonce i na chatě, kde rozhlasová moderátorka trávila volné chvíle s Jiřím Zahajským. Postupem času ale Jana Brejchová začala navštěvovat spíše Jiřího. Zanedlouho proto následoval rozvod. Od té doby si obě ženy nemůžou přijít na jméno. A neusmířila je ani smrt jejich společné lásky.

 

Autor: Alena Dušková