Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Marie Rottrová: Chci milence, ne manžela!

21. listopadu 2009 | 05:00

Marie Rottrová (67) vydala konečně po 8 letech odmlky nové album Stopy a při jeho křtu všechny ohromila, jak vypadá fantasticky. Blesku pak svěřila, že svého milence za manžela nechce!

„Člověk vypadá tak, jak se cítí. A já jsem spokojená, šťastná a veselá. Žádné plastiky,“ řekla Blesku a vzápětí dodala: „Mám doma mladého chlapa, tím to je.“ Přesto svatbu odmítá. Proč?

„S Milanem jsme se dohodli, že se brát nebudeme. Takhle nám to vyhovuje,“ vysvětlila Rottrová své úmysly s Milanem Říhou (51).  Žít na psí knížku podle ní není tak svazující. Přestože je Marie o 16 let starší, než její přítel, znát to není. „Mám to v genech po rodičích. Navíc se snažím hodně spát, jíst střídmě, pít střídmě,“ popisuje Marie, která si s gustem dopřeje i vepřový bůček nebo škvarkové sádlo. „To miluju a vůbec si to neodříkám,“ přiznává. Tvrdému alkoholu se prý raději vyhýbá, ale k večeři si s přítelem velice ráda dá dobré víno.

„Od Nového roku začnu zase pilně cvičit,“ dala si úkol ještě Rottrová. Zlomený kotník je prý už v naprostém pořádku, tak může zpěvačka dát svému tělu zase pořádně zabrat. „Dokonce už mohu nosit podpatky a roztančit to na parketu,“ chlubí se Rottrová, kterou teď čeká šňůra vánočních koncertů. V Praze vystupuje 19. prosince. Za nové CD Marie prý také vděčí partnerovi. „Já nikdy nikam nespěchám. Jsem teď, co jsme s Milanem spolu, ale mnohem radostnější, tak člověka práce těší,“ konstatuje Rottrová, která s partnerem letos stráví už třetí Vánoce.

Autor: Michaela Remešová