Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Alice Bendová: Dvojčata to nebudou!

30. října 2009 | 11:17

Herečka Alice Bendová (37) se ve třetím měsíci těhotenství dozvěděla, že čeká pouze jedno miminko. Ultrazvuk potvrdil, že dříve avizovaná dvojčátka to nebudou.

„Věděla jsem, že to není jisté. Nemůžu ale říct, že jsem zklamaná nebo smutná. To by bylo nespravedlivé k tomu jednomu,“ řekla Blesku Bendová.

S manželem Václavem Bendou (33) prý dvojčata ani neplánovali. „Naplánovali jsme si otěhotnění a kolik dětí z toho bude, o tom jsme neuvažovali,“ svěřila Alice. „Manžel má ale v rodině dvojčata ob generaci, tak jsem se po prvním ultrazvuku ani nedivila. Navíc to pro mne bylo i vysvětlení, proč vypadám jako v šestém měsíci. Tak teď to vím. Narodí se nám jeden krásný zdravý macek,“ smířila se s realitou Alice, která má s Bendou už dvouletého Vašíka.

„A u dvou dětí rozhodně nezůstane. S manželem chceme velkou rodinu a ta dvojčátka se určitě jednou povedou,“ dodala hvězda VKV.

Otěhotnět se Alici podařilo na první pokus v Řecku. "Vzali jsme tam i maminku a ta, když mě ráno viděla, hned prohlásila: Ty jsi těhotná!" vzpomíná Alice, které ale potom dva těhotenské testy vyšly negativně.

Alice Bendová: I těhotná chci být sexy. Více zde!

Autor: Michaela Remešová