Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Laďka Něrgešová: Říkali, že jsem hnusná

Laďka Něrgešová se prý svým vzhledem příliš nezaobírá.
24. října 2009 | 05:00

Drobná herečka Laďka Něrgešová (33) známá především jako bývalá moderátorka SuperStar a nyní potvora Dagmar Lacinová ze seriálu VKV, se svým vzhledem příliš nezaobírá.

Vlasy si nechává pravidelně dobarvovat. „Po porodu jsem začala nějak šedivět,“ směje se herečka a prozrazuje, že u plastického chirurga už byla.

Na oblečení mám nárok
Hned s prvními měsíci těhotenství rozdala Laďka svůj šatník kamarádkám, dětskému domovu a po porodu ho ještě nestačila doplnit. „Dlouho po narození syna jsem chodila v těhotenském. Věděla jsem, že se už do své původní velikosti 34 nevrátím, ale rozhodně jsem se tím nestresovala,“ přiznává a dodává, že když odnosí devět měsíců dítě a bude se o něj starat, tak si prý zaslouží nové »hadry«. A co opravdu nesnáší? „Takový ty načančaný průhledný věci.“

Sport? Nikdy!
Kolem syna Adama se herečka poměrně dost naběhá a tak jí na posilovnu nezbývá čas ani energie. „Sotva seženu hlídání na dobu natáčení, natož kdybych si chtěla zaběhnout do fitka. A s Adamem by to stejně nešlo“, tvrdí. „Během pěti minut by si pustil na hlavu činku.“

Tašky nespočítá
Na značkové a drahé tašky a boty si Laďka nepotrpí. „Žádnou kabelku od Vuittona u mně nenajdete. Nemám značkové věci, spíše jen obyčejné, ale za to jich mám hodně,“ tvrdí. „Nějak se nemůžu dopočítat.“

Vlasy už šediví
„Pokud máte dlouhé vlasy, musíte se o ně starat a po porodu ještě víc,“ tvrdí Laďka. „Kadeřník mi dává přeliv, protože jsem začala šedivět. Je to legrace, lidé na ulici na vás koukají jako na stařenu,“ směje se.

Laďka Něrgešová se prý svým vzhledem příliš nezaobírá.
Autor: Dana Kolářová

Říkali: Je hnusná!
Ještě před nějakou dobou chodila herečka bez nalíčení a na ulici si vyslechla pár poznámek. „Stalo se mi, že když jsem šla ráno do rádia, vyslechla jsem si podivný věci jako: Jéé, ta je hnusná,“ směje se a dodává, že od té doby na obličej nějaké to líčení a řasenku hodí. „Jsou to čtyři minuty decentní úpravy obličeje před zrcadlem.“ Víc prý tomu nedá.

Plastika nepomůže!
Teď už je herečka se svým tělem smířená a spokojená. „Jako teenager jsem měla spoustu komplexů. Dnes už je vša zapomenuto, jen tu mou geneticky danou dvojitou bradu jsem zatím neskousla. Byla jsem to dokonce konzultovat s plastickým chirurgem, ale odstranit prý nejde.“

Kojením prsa narostla!
Ani když přestala Laďka kojit svého syna Adama, prsa se do původní velikosti nevrátila. „Je čas se vyrovnat s realitou a jít nakupovat.“ Teprve před dvěma měsíci se herečka odhodlala vyrazit do nákupních center.

Podpatky nesnáší!
Nejdůležitější je pohodlí. „Podpatky nemám ráda, tenisky vítězí.“ Na módě Laďka nikdy neujížděla a když potřebuje nějakou vychytávku, vezme si na pomoc kamarádku.

Šaty zapůjčil módní návrhář Petr Lakron

Autor: Hana Pokorná