Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Letní módní trendy Petry Černocké

21. července 2009 | 09:40

V šatníku usměvavé herečky a zpěvačky prý nesmí chybět vesty, saka, košile pánského střihu a pohodlné džíny. I když přiznává, že to není moc originální, říká, že se tak cítí nejlépe. Navíc se tento styl líbí i jejímu muži.

Letní trendy Petry Černocké

"Rozhodně upřednostňuji sportovní styl. Mám ráda džíny, bílé pánské košile, vestičky a sáčka. Vím, že to není moc originální, ale vždycky se v tom sobě líbím. Občas se v létě rozšoupnu i pestrou romantikou, ale i můj muž tvrdí, že se mu nejvíc líbím v plandavých sportovních kalhotách, teniskách a obyčejném triku. Takže se shodujeme."

V létě se Petra občas rozšoupne i pestrou romantikou.
Autor: Michal Protivanský

Hrátky s barvami

Sako, Tatuum, 1499 Kč
Halenka, Debenhams, 699 Kč
Kabelka, Camaieu, info o ceně v obchodě
Náramek, Anima Tua, 1680 Kč
Náhrdelník, Anima Tua, 1560 Kč

Petra upřednostňuje sportovní styl.
Autor: Michal Protivanský

Ležérní pánský styl



Adresář produktů:
Tally Weijl, OC Palladium, Praha 1; www.lesportsac.com; www.puma.com; www.bata.cz; Puerco Espin, Vodičkova 17, Praha 1; www.roxy.com, New Yorker, Václavské náměstí, Praha 1; Denny Rose, OC Chodov, Praha 4; www.4Ustore.cz

Za poskytnutí prostor k focení a za vytvoření příjemného zázemí děkujeme O2 Žluté lázně – Podolské nábřeží, Praha 4; www.O2zlutelazne.cz; tel: 244 463 777; e-mail: sportcentrum@o2zlutelazne.cz

Zítra čtěte: Jak Petra pečuje o svou pleť, jaký krém nejradši používá a která kosmetická značka je její oblíbená? To vše se dozvíte už zítra na stránkách Blesk.cz.

Autor: připravily: duš, lap