Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné ženy, které milují zajíčky! Netušili jste, kolik jich je

16. února 2021 | 08:00

Věk vždy nerozhoduje o tom, jak dlouho spolu pár vydrží. Spokojení spolu mohou být lidé, kteří jsou stejně staří, i ti, kteří jsou od sebe až 25 let. V tomto případě se podíváme na páry, kde je starší žena. Některým to dodnes klape, jiní věkový rozdíl neustáli. Které slavné ženy si našly oblibu v zajíčcích?

Někdy je to jen náhoda a někdy se ženy opravdu záměrně soustředí na mladší muže. Třeba Kylie Minogue (52) v nich má zálibu. Začalo to krátkým vztahem s Jamesem Goodingem, který byl o 2 roky mladší. Pokračovalo to s Andresem Velencoso, který byl o 9 let mladší.

Vztah trval 5 let, Kylie se s ním ale rozešla, aby mohla randit s někým ještě mladším, přesněji s Joshuou Sassem, který byl mladší o 19 let. Vztah jim vydržel pouhé 2 roky. Momentálně chodí s Paulem Solomonsem, který je mladší o 7 let.

Nyní se spekuluje o jejich svatbě. Nejdříve kamarádka Kylie Minogue - herečka Billie Piper v novém rozhovoru uvedla jejího přítele jako snoubence. Poté kolující spekulace potvrdila Daily Mailu Solomonsova nevlastní matka Gloria: “Je velmi milá, jsem nadšená, že jsou zasnoubeni. Ale je mi líto, nemohu sdělit nic víc, protože mi řekli, ať to nedělám. Respektuji svého syna a Kylie a jejich přání.” Zpěvačka však sama nic oficiálně nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. 

Kylie Minogue a její mladší muži.
Autor: profimedia.cz

Mladší muže má ráda i Cameron Diaz. V roce 2007 se rozešla s Justinem Timberlakem. Byl mezi nimi věkový rozdíl 8 let. S o 7 let mladším Benji Maddenem se potkala v roce 2014 a o rok později se vzali. Nyní jsou šťastnými rodiči dcerky Raddix Madden.

Cameron Diaz s Justinem Timberlakem a s nynějším manželem.
Autor: profimedia.cz

Svého štěstí si momentálně užívá i zpěvačka Madonna se svým kolouškem Ahlamalikem Williamsem. Dělí je sice neuvěřitelný 35letý věkový rozdíl, ale spojuje je práce a především velká láska. Ahlamalik je zpěvaččiným tanečníkem a choreografem, který s Madonnou spolupracuje zhruba od roku 2015. Před pár dny, na svátek zamilovaných, se zpěvačka pochlubila na svém Instagramu láskyplnými společnými fotkami. Zdá se, že jsou v tom oba až po uši.

Nezapomenutelný byl i vztah Demi Moore a Ashtona Kutchera. Bylo mezi nimi celých 15 let. Jejich věkový rozdíl byl větší než délka manželství, o rozvod požádali již po 8 letech. Někomu není přáno ale ani 8 let. V roce 1963 si Edith Piaf vzala o 20 let mladšího Theophanise. Moc dlouho si štěstí ale neužili, Edith o rok později zemřela.

Většina párů věkový rozdíl nevydržela. Objevují se ale i výjimky, šťastné výjimky. Jako třeba Julianne Moore a Bart Freundlich, kteří se vzali v roce 2009, nebo Shakira a Gerard Piqué, jejichž vztah trvá 10 let. I české celebrity jsou v tomto úspěšné, jako třeba Vendula Svobodová a její manžel Josef Pizinger jsou svoji 5 let s rozdílem 16 let. Podívejte se do naší fotogalerie. Zjistíte, kdo další si vybírá mladší muže, a dozvíte se i něco o jejich vztahu:

Autor: Markéta Luštincová