Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Těhotenství Meghan: Kdy došlo k početí? Je Meghan těhotná od svatební noci?

15. října 2018 | 09:53

Královská rodina se dočká dalšího přírůstku! Před malou chvílí oznámil Kensingtonský palác radostnou zprávu, že Meghan Markle a princ Harry očekávají své první dítě! Dalšího královského miminka bychom se tak měli dočkat na jaře příštího roku. Kdy mohlo dojít k jeho početí?

Zpráva, na kterou čekala celá Británie, je tady! Princ Harry a vévodkyně Meghan čekají své první dítě! O jejím těhotenství se spekulovalo už nějakou dobu, ale teprve dnes Kensingtonský palác tuto radostnou novinu oznámil.

Budoucí rodiče novinku oznámili královně Alžbětě II. a zbytku celé královské rodiny na páteční svatbě princezny Eugenie. Pro tuto událost si Meghan oblékla tmavě modré šaty značky Givenchy, které doplnila kabátem stejné barvy – a ten během obřadu nesvlékla. Důvodem tedy bylo rostoucí bříško, které ještě chtěla před veřejností utajit.

O tom, že je Meghan těhotná, se ale spekulovalo už během květnové svatby. Od té doby byla pod přísným dohledem, a jakmile oblékla volnější šaty, veřejnost netrpělivě čekala, kdy královský pár oznámí radostnou novinu. Tato zpráva však stále nepřicházela a v červenci tyto dohady Meghan utnula, když si na návštěvě v Dublinu dala sklenku šampaňského.

Další spekulace pak vzbudila během září na galakoncertu 100 Days of Peace, kam doprovázela prince Harryho. Na sobě tehdy měla modré šaty oblíbeného návrháře Jasona Wu. Střih šatů doplněný volánky vévodkyni zvláštně rýsoval postavu a vypadalo to, jako by jí už rostlo těhotenské bříško. A nejspíš tomu tak bylo. Zahraniční servery totiž uvádějí, že je vévodkyně ve dvanáctém týdnu těhotenství.

V té době byli zamilovaní novomanželé na dovolené s Amal Clooney a jejím manželem Georgem na jezeře Como ve slunné Itálii, kde má slavný herec své letní sídlo. Dá se tedy předpokládat, že když měli Harry a Meghan možnost hodit za hlavu každodenní povinnosti, věnovali se sami sobě velmi romantickým způsobem. Ostatně sám Kensingtonský palác uvedl, že miminko by se mělo narodit na jaře 2019.

Na začátku října Meghanino těhotenství prozradila věštkyně Sally Morgan, která měla prý blízko k princezně Dianě. Zda pod srdcem nosí Meghan děvče, či chlapce, neuvedla, ale je si jistá, že spolu pár bude mít celkem tři děti a budou mezi nimi dvojčata.

Manželé přiletěli dnes ráno do Austrálie, kde začíná jejich oficiální turné. Po dvaadvacetihodinové cestě na nich však nebyla vidět známka únavy, oba se šťastně usmívali a drželi se za ruce. Aby ne, když čekají své první dítě. Jejich cesta je jejich první oficiální od svatby v květnu. Společně ještě navštíví Nový Zéland a Fidži. Zdrží se do prvního listopadu.

Autor: Aneta Valešová, Aneta Valešová