Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Diana Kobzanová fotila pro časopis Dieta: V reálu zas taková šleha nejsem!

24. září 2018 | 12:00

V říjnovém čísle časopisu Dieta se můžete inspirovat mimo jiné i fotkami se sportovní módou, pro které pózovala modelka Diana Kobzanová. Matka dvou dětí žije s partnerem – hokejistou Michaelem Frolíkem – v Kanadě a věnuje se hlavně péči o rodinu. Neztratila ale figuru ani smysl pro humor.

V aktuálním čísle časopisu Dieta najdete i krásný módní editorial, který nafotila česká modelka Diana Kobzanová (36). Jedná se o sportovní oblečení, které využijete právě v této sezoně. V časopise si můžete přečíst i zajímavý rozhovor s Lucií Vondráčkovou, kterou Diana připomněla ve svém instagramovém příspěvku.

Diana se o focení zmínila právě na svém Instagramu a "podobnou" fotografii, jako má v časopise, pořídila i po velkém nákupu s vozíkem plným toaletních potřeb před obchoďákem. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

...baf! To koukate! Jeste nejsou Vanoce,ale v srpnu jsem fotila nejakou nadheru pro @casopisdieta a prave dneska to vychazi,tak se samozrejme musim pochlubit&pochvalit! Vlastne by se tohle cislo dalo nazvat jako kanadsky vydani😃! Na titulu je @lucievondrackovaofficial,ja mam teda skromneji jen par stranek vevnitr,ale i tak si to koukejte koupit,at zase muzu fotit pristi rok😃🙈,protoze do ty doby budu fotit maximalne na parkovisti s toaletnim papirem jako dneska😛Jo devcatka,v realu zas takova sleha nejsem🙄😅Tak vam preju pekny pondeli a dejte me i jim vedet,ze jsem se vam zase strasne libila a ze bych pristi rok mela do Diety fotit aspon 3x,jinak je to na prd casak😂😂

Příspěvek sdílený Diana Kobzanova (@dianakobzanova),Zář 23, 2018 v 5:47 PDT

 

Kupte si říjnové číslo přes SMS: 

Říjnové číslo časopisu Dieta.
Autor: red

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

DIETA1810W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: DIETA1810W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900. Cena každé přijaté SMS je 50 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje Czech News Center, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz.

Autor: Markéta Luštincová