Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

V šesti letech je posedlá Taylor Swift. Matka jí pomáhá vypadat jako ona!

11. září 2018 | 06:00

Na Instagramu má přes 5000 sledujících. Malé děvče jménem Lilly si zamilovalo Taylor Swift a svými stylizovanými fotkami, na kterých známou zpěvačku napodobuje, a to včetně make-upu a oblečení, upoutává pozornost na sociálních sítích.

Někdo by mohl říct, že se jedná až o posedlost. Lilly Neitzert v šesti letech pózuje na řadě snímků, na kterých vypadá jako Taylor Swift. Její záliba trvá už dva roky. Matka malé Lilly, která jí pomáhá s fotkami a jejich prezentací na sítích, sklidila samozřejmě kritiku za to, že nechá svou šestiletou dceru nosit make-up a dovolí jí stylizovat se do 26leté dívky. Ona však tvrdí, že ji pouze podporuje v tom, co chce dělat, a Lilly prý může nosit make-up jen kvůli focení.

Podle Sáry, matky malé holčičky, je Taylor pro její dceru skvělým vzorem. Ona jí proto pomáhá vytvářet fotografie a postovat je na sociální sítě. Společně vytvořily už tisíce příspěvků napodobujících nejen make-up, ale i oblečení a rekvizity Taylor Swift. Oblíbená píseň Lilly je Blank Space, na její námět vytvořila zatím nejvíce fotografií.

 Na její tvorbu se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Luštincová, Markéta Luštincová