Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Angelina, Miley a další: Kdo miluje muže i ženy a nestydí se za to?

6. září 2018 | 06:00

Není to tak dlouho, kdy slova jako homosexuál a bisexuál byla považována v podstatě za nadávku, něco špatného. A stejně zle na tom byl ten, který byl takto označen. Naštěstí jsou tyto doby temna za námi a my se můžeme svobodně vyjadřovat o své sexualitě. Stejně jako tyto celebrity, které se za svou sexualitu nestydí. A také nemají za co!

Dříve se lidé, které sexuálně přitahovali jak muži, tak ženy, nazývali bisexuálové. V dnešní době je pro tento druh lásky možno používat ještě termín pansexuál. Rozdíl je však v tom, že pansexuálové absolutně nerozdělují pohlaví a nehodnotí lidi kolem sebe jako muže a ženy, ale jen jako bytosti, a tím pádem mohou být přitahováni k jakémukoli člověku.



Celebrity jsou na předních stránkách časopisů, je o nich hodně slyšet a také díky nim a jejich veřejnému přiznání k vlastní sexualitě se věci začaly hýbat k lepšímu. Také mezi nimi najdeme několik takových, které přitahují obě pohlaví. Nebo jsou tu i ti, již se hlásí k pansexualitě. Prohlédněte si naši galerii, možná budete překvapeni: