Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Rihanna i Kristen Stewart: Celebrity, které jsou bez módního poradce ztracené

28. srpna 2018 | 06:00

Dnešní celebrity to nemají lehké. Jsou sledovány na každém kroku fotografy, a tak se řeší nejen jejich styl na červeném koberci, ale i v soukromém životě. Za vzhledem mnohých z nich proto stojí módní poradci. Tím se vysvětluje třeba i změna stylu nebo fakt, že na ulici byste některé z nich ani nepoznali. Které celebrity se bez svého stylisty nedokážou vkusně obléknout?

Na kom je vidět práce stylisty asi nejvíce, je Sarah Jessica Parker (53). Jednou to vypadá, že se pro módu narodila, a jindy zas, že měla opravdu špatný den. Špatný den je pro ni ten bez stylisty Tracyho L. Coxe. Zpočátku se podílel na stylingu seriálu Sex ve městě, později začal pracovat pro Sarah jako osobní stylista. 

Zde vidíte jasný rozdíl. Vlevo Sarah oblékl stylista, vpravo si oblečení vybírala sama.
Autor: profimedia.cz

Velkou změnou si prošla zejména Céline Dion (50). Ta se po smrti svého manžela v roce 2016 svěřila do rukou stylisty Lawa Roache, který její styl změnil k nepoznání. Rázem se z ní stala módní ikona, začala nosit značkové kousky a navštěvuje i módní přehlídky. Když ale její stylista zrovna není po ruce, okamžitě to poznáte.

Stejného stylistu má i zpěvačka Zendaya (21). Možná se zdá, že mladé dívky získají vkus a styl v průběhu dospívání, ale některé zkrátka potřebují pomoc stylisty. Stejně jako Selena Gomez (26), která se oblékala jako obyčejná dívka, ale stylistka Kate Young z ní udělala sexy ženu. Selena nespoléhá jen na síly své stylistky a vkusně se už umí obléknout úplně sama. Na ulici rozhodně nedělá ostudu a její street modely stojí za to. Stejná stylistka obléká i Natalii Portman (37). 

Podívejte se do naší fotogalerie, kdo další potřeboval zásah módního poradce:

Jiné je to s Kristen Stewart (28), ta začala styl měnit ihned po skončení Twilight ságy. Její styl zahrnoval tepláky, roztrhané džíny a vytahaná trička. Navíc zkrátila vlasy a na ulici vypadala jako strašák. Je snad úplně jasné, že kdyby neměla svou stylistku Taru Swennen, byla by úplně mimo i na červeném koberci. Stylistka se snaží dát jejímu stylu trochu ženskosti a elegance, když se ale Kristen obléká sama, opět sklouzne ke klučičímu a neupravenému vzhledu.

Kristen Stewart se drží svého stylu, který ji ale příliš nesvědčí (vpravo), stylista z ní vždy vytvoří krásnou ženu (vlevo).
Autor: profimedia.cz

Velkým překvapením je i Rihanna (30), která je pro mnohé velkou módní ikonou. Rihanna je v módě vždy vpředu a může za to její stylista Mel Ottenberg. To on stojí za jejím módním úspěchem i za oversized kousky, které tak často nosí a které definují její módní styl. Než s ním začala spolupracovat, její outfity byly nudné a neměly s osobním stylem nic společného.

Jak by asi vypadal Rihannin styl bez zásahu stylisty dnes?
Autor: profimedia.cz

Velkou proměnou si prošla i Taylor Swift (28). Milujeme její bohémský styl, dříve se však stylizovala do kovbojky. To se změnilo se stylistou Josephem Cassellem, který jí dobře poradil, Taylor od té doby vkusné kombinace zvládá i sama. Outfity na červený koberec i na koncerty však stále nechává vybírat stylistu, který svou práci sdílí na Instagramu.

Autor: Markéta Luštincová