Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Prachař jako gay, drsný Sokol, detektivky! Novinky, které chystají televize na podzim

  • 10. srpna 2018 | 06:00

    Každý rok koncem léta odkrývají televizní stanice, co se vařilo pod pokličkou jejich tajné kuchyně, a dávají nám nahlédnout, jaké lahůdky si pro své diváky připravily. Tentokrát to opět není žádná dietka, všechny tři hlavní stanice chystají opravdu pestré a bohaté menu! Tohle jsou novinky, na které se můžete těšit!

  • Rédl – ČT


    Video se připravuje ...
    Rédl • VIDEO: Česká televize
    Čtyřdílná minisérie Jana Hřebejka s Ondřejem Sokolem v hlavní roli. Příběh začíná o Vánocích roku 1992: rozpadlo se Československo a vojenský prokurátor Roman Rédl se chystá na trestní stíhání posledního šéfa StB, generála Lorence. Situaci komplikuje ještě případ dvou ztracených studentů kybernetiky, zůstaly po nich nový počítač a ruský vojenský kód. Jde o dobový thriller, ale je to také příběh přerodu Československa očima estébáků. V hlavních rolích mimo jiné uvidíte také Petru Hřebíčkovou nebo Davida Novotného.

  • Specialisté – NOVA

    Novinky
    Autor: archiv televize

    Seriál se vrací s novou dávkou napínavých příběhů, každý týden vám přinese nový závažný trestný čin. Dojde třeba na vraždu nevěsty, zmizení dětí nebo sexuálního devianta. V hlavních rolích opět Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek nebo David Prachař.

  • Tátové na tahu - PRIMA

    Novinky
    Autor: archiv televize

    Seriál o čtyřech moderních rodinách, které mají jedno společné: domácnost a výchovu dětí si vzali na starost muži. Je přece nová doba, děti jsou ve střídavých péčích, muži chodí na mateřskou a gay páry mají děti. V seriálu stejně jako ve skutečnosti se budou hlavní hrdinové na pozadí všech událostí snažit, aby byli těmi nejlepšími táty pod sluncem. Hlavní role mají Saša Rašilov, Štěpán Benoni, Karel Dobrý a Petr Vaněk a jeho seriálový partner Jakub Prachař.

  • Lynč – ČT

    Video se připravuje ...
    Lynč • VIDEO: Česká televize

    Tento osmidílný seriál je dílem mladých studentů nebo čerstvých absolventů, které vedl zkušený americký scenárista Harold Apter. Je svým způsobem unikátní a je spojením kriminální minisérie a sociálního dramatu. Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, aby zjistil víc o násilné smrti Denise, kterého znal, stejně jako obviněného vraha. Ukazuje se, že Denis byl před smrtí lynčován. Seriál vykresluje vztahy mezi lidmi žijícími na malém městě, každý má svá tajemství. Otevřeně řeší také otázku rasové nesnášenlivosti.

  • Dáma a král - NOVA

    Novinky
    Autor: archiv televize

    Ani tento seriál není úplnou novinkou, ale jelikož se těšil divácké oblibě, vznikla další série s novými případy. Mezi původní osazenstvo, které tvoří mimo jiné Tereza Hofová, Matěj Hádek, Jan Cina nebo Miroslav Donutil, přijde do týmu nová posila. Tou bude Michal Dalecký, který by měl přinést novou dynamiku a více situačního humoru. Případy zavedou tým vyšetřovatelů do zajímavých prostředí závodních krasobruslařek, masokombinátu nebo na Divoký západ.

  • Krejzovi - PRIMA

    Novinky
    Autor: archiv televize

    Otcem rodiny Krejzových, o které vypráví stejnojmenný seriál, je Jan Krejza v podání Václava Postráneckého. Ten má čtyři dcery zrzky a centrem dění je jejich rodinná vila, kde se nachází veterinární klinika, kutilská dílna a kde z podkroví vysílá soukromé rádio. Je to trochu bláznivá rodina, ale hodně se s nimi nasmějete. V dalších rolích uvidíte Vandu Hybnerovou, Markétu Plánkovou, Filipa Blažka nebo Jana Šťastného.

  • Zahradnictví – ČT

    Video se připravuje ...
    Zahradnictví • VIDEO: Česká televize

    Šestidílná televizní minisérie Jana Hřebejka a Petra Jarchovského Zahradnictví spojuje životní příběhy tří rodin na pozadí nejdramatičtějších dekád minulého století, tedy během let 1939 až 1959. Petr Jarchovský zde popsal osudy své rozvětvené rodiny. Jedná se o samostatné příběhy a každý z nich se opírá o jinou část rodiny. V hlavních rolích uvidíte Aňu Geislerovou, Kláru Melíškovou, Lenku Krobotovou, Ondřeje Sokola a spoustu dalších hvězd.

  • O 10 let mladší – NOVA

    Autor: archiv televize

    Zbrusu nový pořad představí divákům unikátní proměny dvojic, které spojuje nějaký vztah, takže jsou to partneři, kamarádi, sourozenci nebo spolubydlící. Tyto dvojky touží po tom, totálně změnit svůj život a omládnout o deset let. K tomu jim dopomáhají týmy odborníků a specialistů. Nahlédnete tak pod ruce plastickým chirurgům nebo dermatologům. Pořadem provází Monika Absolonová.

  • Poklad z půdy - PRIMA

    Autor: archiv televize

    Spousta z nás má doma nebo na chalupě půdu plnou starého harampádí. Je to ale všechno opravdu takové harampádí, nebo se tam pod vrstvou prachu skrývá poklad nevídané hodnoty? Tento pořad v čele s Honzou Rosákem bude tyto klenoty odhalovat. Na pomoc bude mít odborníky, kteří budou v každém díle oceňovat pět starožitností. Následně od nich v miniaukci budou tyto předměty moci odkoupit starožitníci.

  • Labyrint III – ČT

    Autor: archiv televize

    Mysteriózní seriál Labyrint režiséra Jiřího Stracha pokračuje na podzim třetí sérií, tentokrát bude o tajemství apoštolů. „Třetí série je o tom, co se stane, když člověk vyzve Pána Boha na souboj,“ vyjádřil se režisér. Vyšetřovat se bude hned několik vražd, které budou opět provedeny neobvyklým způsobem. V týmu přibudou nové posily v podání Denisy Nesvačilové a Petra Stacha, jejich vzájemná interakce přinese do seriálu novou energii.

  • Život ve hvězdách – NOVA

    Novinky
    Autor: archiv televize

    Každý čtvrtek budete mít možnost nahlédnout do světa showbyznysu a někteří z vás se stanou hvězdami pořadu, a budou si tak moci splnit své sny. Ve společnosti českých celebrit se bude každý týden jako moderátorka pořadu objevovat Petra Svoboda. Mimo jiné přinese pořad spoustu užitečných tipů z oblasti společenského i rodinného života. Reportáže bude natáčet Bára Divišová.

  • 1 proti všem – PRIMA

    Novinky
    Autor: archiv televize

    Nová interaktivní zábavná show, která bude mít středoevropskou premiéru na Primě. Své moderátorské síly zde spojili Leoš Mareš a Libor Bouček a hrát může úplně každý, kdo si stáhne aplikaci do mobilu a bude tipovat odpovědi na otázky. Ty si ale nemůžete nikde vygooglit, odpovědi na ně vyplynou z experimentů a úkolů v přímém přenosu. Hraje se až o patnáct milionů!

  • První republika - ČT

    Video se připravuje ...
    První republika • VIDEO: Česká televize

    Třetí série seriálu První republika přinese opět mnoho nových výzev a překážek, které bude muset rodina Valentova společně překonat. Doba postupuje nezadržitelně kupředu a hospodářská krize se dotkne i rodiny Valentů. Nová řada přinese kriminální zápletku, ale i milostný trojúhelník. Užijí si milovnice swingu, protože tomu se seriál také věnuje – stejně jako boxu.

     

Diskuse ke článku
.