Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rozdíly mezi oficiálními fotkami George a Charlotte: Na princezně se šetří

23. července 2018 | 13:00

V neděli večer vydal Kensingtonský palác novou fotografii prince George, a to k příležitosti jeho pátých narozenin. Nejstarší dítě prince Williama a vévodkyně Kate se na ní vesele zubí. Oproti narozeninovým snímkům jeho mladší sestry princezny Charlotte je tu ale menší rozdíl. Víte jaký?

Pokud bedlivě sledujete královskou rodinu, nemohlo vám ujít, že na nové narozeninové fotografii má princ George stejné oblečení jako na křtinách svého mladšího bratra prince Louise. Narozeninový snímek byl pořízen právě během křtin v zahradě Clarence House, sídla jeho dědečka prince Charlese, a autorem fotografie je Matt Porteous. Loni prince George fotil Chris Jackson.

O narozeninové fotografie jeho mladší sestry – princezny Charlotte– se nestará profesionální fotograf, ale sama vévodkyně Kate. Letos to ale kvůli porodu nestihla, a tak Kensingtonský palác popřál malé Charlotte s fotkou z letošního ledna, kdy šla poprvé do školky. 

Důvodem, proč prince George fotí vždy profesionální fotograf, je pravděpodobně skutečnost, že je prvorozeným dítětem Kate a Williama, a tudíž se jednoho dne stane králem. Jeho portréty, byť je dítětem, musí být oficiálnější.

I když princeznu Charlotte fotí výlučně její maminka a nejinak to bude pravděpodobně v případě benjamínka prince Louise, každý snímek královských dětí je vždy okouzlující. Podívejte se do fotogalerie na jejich nejroztomilejší fotografie:

Autor: Aneta Valešová