Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Královské krásky: Kate překvapila doplňky, Meghan černými "svatebními" šaty

11. července 2018 | 06:00

Před odletem na první pracovní cestu do Irska se vévodkyně Meghan spolu se svým manželem princem Harrym objevila po boku vévodkyně a vévody z Cambridge na oslavě k stému výročí Royal Air Force. Meghan nezklamala a všechny uchvátila v černých šatech značky Dior.

Den po křtinách prince Louise se oba páry opět objevily na veřejnosti, a to k příležitosti stého výročí královského letectva ve Westminsterském opatství. Zatímco princ Harry a princ William oblékli uniformy, Kate a Meghan zvolily nádherné šaty. 

Jestliže dávala vévodkyně Meghan v poslední době přednost světlejším barvám, už na křtinách dokázala, že se opět vrací ke svým oblíbeným tmavým, a všechny uchvátila černými šaty značky Dior. Nikomu neušlo, že jsou střihem nápadně podobné jejím svatebním značky Givenchy.

Jednoduchý vršek s lodičkovým výstřihem a dlouhým rukávem se krásně spojil do širší sukně, a tak model připomínal styl herecké ikony Audrey Hepburn. Šaty vévodkyně doplnila černým fascinátorem z dílny Stephena Jonese a obula jednoduché béžové lodičky. Kabelku zvolila stejné značky jako šaty. Diamantové náušnice se chlubí značkou Cartier.

Vévodkyně Kate oblékla světle modrý kostýmek z dílny oblíbeného návrháře Alexandera McQueena. Celý outfit pak doplnila fascinátorem stejné barvy, diamantovými náušnicemi a bílou kabelkou. Zkrátka dokonalá souhra, ale od Kate bychom ani nic jiného nečekali. Oproti Meghan měla ještě jeden doplněk, a to brož, kterou získala od královského letectva. Vévodkyně ze Sussexu jako čerstvá členka královské rodiny takovou brož ještě nemá. 

Autor: Aneta Valešová