Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Nicole Kidman oslavila 51. narozeniny, Kohoutová ukázala sexy křivky

23. června 2018 | 06:00

Zajímá vás, kterému herci se narodilo miminko? Kdo vyrazil do města lásky a jak vypadala Patricie Solaříková v dětství? Nás ano, a proto jsme nahlédly do profilů známých celebrit, které rády své soukromí sdílejí! 

Vyzáblých modelek už bylo dost! Berenika Kohoutová (27) se svlékla do kalhotek a všem ukázala, jak má vypadat správná česká žena. Její křivky jsou opravdu ukázkové a Bereničin nový, neznámý přítel má rozhodně za co chytit. Herečka předvedla sexy boky i stehna a velká prsa, která jsou její největší chloubou. Fotografie je sice trochu odvážnější, každopádně se ale není za co stydět.

Miroslav Etzler (53) je počtvrté otcem! Jemu a jeho partnerce se narodil zdravý syn Samuel. Mirek šťastnou novinu oznámil na svém Instagramu, kde sdílel fotografii synovy malé a rozkošné nožičky. Český herec je tak čerstvým tatínkem nejen v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale i v reálném životě. To se bude muset tedy pěkně ohánět!

Oscarová herečka Nicole Kidman (51) oslavila své 51. narozeniny, což je absolutně k neuvěření! Herečka vypadá úžasně. Má figuru bohyně, kterou by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Jedna z nejznámějších hollywoodských krásek jednoduše nestárne. Pravdou je, že Nicole ke kráse občas pomáhají drahé kosmetické přípravky, lehké zásahy plastických chirurgů a řada profesionálních vizážistů. Stejně je ale její vzhled opravdu neskutečný.

Patricie Solaříková (29) se pochlubila fotografií z dětství. Prostřednictvím tohoto příspěvku tak popřála svému tatínkovi k nedávnému Dni otců! Na fotce je herečka i se svou sestrou. Holky své geny tedy vážně nezapřou. Obě jsou blonďaté a stejně vysmáté. Poznáte, která z nich je Patricie? 

Autor: Adéla Ondroušková