Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Moderátorky se svlékly skoro donaha! Tohle v televizi neuvidíte

16. června 2018 | 06:00

Která hvězda ze seriálu Přátelé chystá veselku a jak si slavné hvězdy užívají letní dovolenou? Nakoukněte do soukromého života celebrit a podívejte se, jak si žijí!

Na Instagramu se roztrhl pytel s fotografiemi holých zadečků českých i zahraničních celebrit. Kdo nemá na sociálních sítích příspěvek svého vyšpuleného pozadí, jako by nebyl! Nejvíce nás překvapily české moderátorky, které znáte ze svých televizních obrazovek. Sexbomba Eva Perkausová (24) se odhalila na dovolené v Dubaji. Volný čas trávila s neznámým doprovodem na soukromé jachtě, kde opalovala své perfektní tělo. 

 

Vystrčený zadek ukázala i Inna Puhajková (32). Krásná brunetka nejspíš nechce mít opálený vrchní díl plavek. Na odpočinku v Řecku se totiž opaluje docela bez ostychu a ukazuje se nahoře bez. Inna na sobě tvrdě maká, proto se za tento příspěvek stydět určitě nemusí. Na fotografii je vedle pevného a kulatého zadečku vidět i překrásné a čisté moře.

Kdo se toho nebál, byla rozhodně tenistka Serena Williams (36). Svou velkou chloubu vyfotila v průsvitných legínách a s klidem ji poslala mezi své fanoušky. Překvapivě jsou reakce na její objemnější zadek docela pozitivní, a někteří ji nazývají dokonce "královnou".

Letní dovolenou si užívá i česká modelka Tereza Kadeřábková (27) s manželem Pavlem Kadeřábkem (26). Fotbalista si udělal na své holky chvilku času a vytáhl je na dovolenou k moři. Z rodinného pobytu je nejvíc nadšená jejich rozkošná dcera Ema, která letos poprvé spatřila moře. Rodiče tak mají plné ruce práce, aby malou Emičku před vodou uhlídali.

Monica se bude vdávat! Seriálová herečka Courteney Cox (54) chystá svatbu. Za svědka jí půjde kamarádka a seriálová kolegyně Jennifer Aniston (49). Doufejme ale, že přinese do manželství Courteney a zpěváka Johnyho McDaida (41) více štěstí, než přinesla do toho svého. Aniston totiž nedávno potkala nepříjemná situace, a to rozvod! Má teď času na rozdávání, proto tráví s Courteney o dost více času. Společně se ukázaly dokonce i na akci Life Achievement Award Gala, kam vyrazily ve skoro totožných róbách. Obě vsadily na elegantní černou. 

Autor: Adéla Ondroušková