Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Celebrity na síti: Česko má novou pohádkovou princeznu a královnu krásy

9. června 2018 | 06:00

Jak tráví volné chvíle nová královna krásy a kdo bude účinkovat v pohádce, kterou na obrazovkách uvidíme o Vánocích? 

Víte, kdo je novou královnou krásy? Je to Lea Šteflíčková (20), která si teď užívá slávu. Potom, co vyhrála finále České miss, je na roztrhání a neví, kam dřív skočit, alespoň podle svých Instastories! Proto už potřebovala na chvíli vypnout. Chvíle to byla opravdu krátká, ale Lea si ji patřičně užila. Na fotografii, kterou sdílela na Instagramu, je v hotelovém pokoji obklopena jídlem. Na hamburger, wrap a obří talíř těstovin se roztomile usmívala. Jak se tohle všechno do drobné královny krásy vejde? Takové spalování bychom tedy chtěly mít všechny. 

Odpočinout si potřebovala i tenistka Petra Kvitová (28). Po dlouhých hodinách strávených na kurtu si chtěla malinko dáchnout. Relax pojala trochu jinak než Lea a místo pojídání nezdravých jídel vyrazila do přírody, pozorovala její krásu a nasávala čerstvý vzduch u vody. 

Slovenský rapper Patrik Vrbovský alias Rytmus (41) se konečně ukázal se svou novou láskou. O jejich vztahu se mluví už delší dobu, tohle je ale poprvé, co se dvě hrdličky ukázaly společně! Vášnivou fotografii sdílel Rytmus na svém profilu, kde okamžitě schytal pár nepříjemných komentářů ze strany fanoušků jeho bývalé přítelkyně Dary Rolins (45). S tím si ale hlavu neláme a svou novou lásku odmítá nadále ukrývat. 

O Vánocích na nás čeká nová pohádka, která bude zpříjemňovat sváteční rodinné chvíle. Zahraje si v ní mladá česká herečka Anna Kadeřávková (20), která kvůli této roli musela natrénovat jízdu na koni. Nyní jsou ona a bílý krasavec už velcí kamarádi a půjde jim to jako po másle. Na novou pohádku jsme tedy opravdu zvědavy! Více najdete ve fotogalerii!

Autor: Adéla Ondroušková