Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Kerestešová se vrací do Ordinace, Cristovao je kmotrem

26. května 2018 | 06:00

Které české hvězdičky dostaly obří pugét? Kdo bude hrát opět v Ordinaci a která česká moderátorka snědla štíra? 

Už víte, koho opět uvidíte na televizních obrazovkách v Ordinaci? Z mateřské dovolené se vrací slovenská herečka Andrea Růžičková (Kerestešová). Na natáčení dalších dílů, ve kterých bude hrát, si oblékla chirurgický plášť a vyrazila na sál. Prý jí trochu trvalo, než přestala na kolegy šišlat jako na své dítě, ale už je zpět ve formě. Jako další bonus do nového startu dostala průkaz o povolení k trvalému pobytu na území ČR. Andree se tedy teď hrnou jen samé dobré zprávy! 

Ben Cristovao (30) se stal kmotrem. Malou Ellu moc miluje a bude jí prý vždy tou největší oporou! Jen na fotce, kterou sdílel, je vidět, že si ještě úplně neuměl s Ellinkou poradit! Vypadal poněkud nervózně a nejistě. Ještěže mu holčička neupadla, moc k tomu nechybělo. Není ale divu, Ben mnoho dětí asi ještě nechoval. Nejspíš by měl v tomto směru začít hodně trénovat. Každá žena má ráda chlapy s miminky, je to sexy, no ne?

Zorka Hejdová (27) snědla štíra. Na fotce, kterou sdílela na sítích, vypadá, jako když jí největší pochoutku na světě, ale prý byl podle Zorky hořký. Kolují také spekulace, že ho česká moderátorka vůbec nesnědla, ale dala si ho k ústům jen kvůli fotce a následným reakcím. Jak to tedy bylo, asi nevypátráme, každopádně štíra k jídlu doporučujeme jen těm největším fajnšmekrům.

Česká herečka Berenika Kohoutová (27) si užívá nové lásky, a to plnými doušky! Sdílela fotografii, kde jí její přítel osahává prsa! Doufáme, že to opravdu je zmiňovaný Bereničin přítel, a ne někdo jiný. "Ten kluk má takovou romantickou duši," podotkla vtipně herečka u fotky na svém profilu, kde jí všichni její fanoušci nového přítele moc přejí! Na Berenice je patrné, že září štěstím. Je to z toho krásného počasí, nebo je snad zamilovaná? 

Rozdávaly se květiny! Veronika Arichteva (32) slavila 20. května své narozeniny a dostala obrovský pugét květin s balonky. Jestli prý bude dostávat takový koš každý rok, bude se snad i na ta přibývající léta a vrásky těšit! Ještě větší květiny přistály ale Monice Marešové (36). Byla to opravdu nádhera. Za květinami nebyla Monika ani vidět. Dostala je ke svému svátku, my ale bohužel nevíme, od koho to bylo. Na svém profilu neuvedla, kdo ji takovým pugétem obdaroval, a nechala si tuhle informaci jenom pro sebe.

Více najdete ve fotogalerii!

Autor: Adéla Ondroušková