Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vévodkyně Kate neutrácela! Na svatbě se objevila počtvrté ve stejném kabátě

20. května 2018 | 06:00

Kate se neobtěžovala koupí nového kabátku na svatbu prince Harryho a Meghan Markle. Místo toho vytáhla svůj oblíbený kousek, který měla na sobě již několikrát. My jí za tento počin dáváme body navíc!

Kate je známá tím, že spoustu kousků svého oblečení klidně nosí na veřejnosti vícekrát, a jde tak příkladem obyčejným ženám. Krémový kabát od Alexandera McQueena je z hedvábí a není divu, že ho Kate nosí opakovaně. Je totiž nádherný.

Na veřejnosti ho ukázala již čtyřikrát, vždy s malými obměnami. Na svatbu svého švagra si ke kabátku obula tělové lodičky značky Jimmy Choo a světle žlutý květovaný klobouk, který navrhl Philip Treacy. 

Svatba Harryho a Meghan.
Autor: profimedia.cz

Na sobě ho měla ale už roku 2015 k příležitosti křtin malé Charlotte. Tehdy k němu nazula krémové lodičky britské značky Russell and Bromley a jako doplněk zvolila zdobný baret a náhrdelník, který měla sladěný s náušnicemi.

Křtiny malé Charlotte.
Autor: profimedia.cz

O rok později si kabátek vzala na červnovou slavnost Trooping the Colour. Šperky si vybrala stejné jako na Charlottiny křtiny, ale klobouk měla růžový s květinou pod krempou.

Slavnost Trooping the Colour.
Autor: profimedia.cz

V roce 2017 si kabátek oblékla ke 100. výročí bitvy u Ypres v Belgii. Šedé lodičky opět od Jimmyho Choo a brož s červeným květem a perličkami jednoduchý kabát dokonale doplnily.

V Belgii.
Autor: profimedia.cz

Další kabát, který je jejím oblíbeným a který si vzala třikrát, je vínový značky LK Bennett. Oblékla ho v roce 2011 na setkání členů UNICEF v Dánsku, o dva roky později na London Poppy Day a pak v roce 2016 na akci ve velšském městě Anglesey.

V roce 2013 na London Poppy Day.
Autor: profimedia.cz

Na všechny fotky se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová