Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejšílenější suvenýry královské svatby: Plavky s Harrym i kroužek na penis!

18. května 2018 | 06:00

Celá Velká Británie je z další – a zřejmě na delší dobu poslední – královské svatby úplně paf. Nejenže sledují každý detail její organizace a neujde jim ani to, jestli má nevěsta o perličku na šatech víc nebo méně, ale taky si na téhle slavné události mnozí pěkně namastí kapsy.

Především prodejci suvenýrů si nad královskou svatbou mnou ručičky, protože všechny možné cetky s obrázkem prince Harryho a Meghan Markle jdou na dračku. Skupují je nejen turisté, ale i sami Britové. Vynalézavost nezná hranic, ale bohužel mnohým kouskům zcela chybí vkus. Jinde zase ale klobouk dolů za důvtip a vynalézavost.

Tím nejnepovedenějším kouskem, ač úmysl pravděpodobně nebyl tak špatný, jsou plavky v celku s velkým obličejem Harryho nebo Meghan. V případě prince to totiž dopadlo tak, že máte přesně v rozkroku Harryho vousem porostlou bradu a vypadá to opravdu nelichotivě.

Vtipné je naopak triko s nápisem: „Má pozvánka na svatbu se zřejmě ztratila v poště.“ Na pováženou je vibrující kroužek na penis v podobě svatebního prstenu. Ostatně prohlédněte si galerii a najděte si svého favorita.