Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak se vyvíjel styl Emmy Watson: Od Hermiony po bojovnici za práva žen

22. května 2018 | 06:00

Od malé Hermiony se Emma Watson (28) časem dopracovala k dokonalému stylu. Dnes je  velmi žádanou filmovou hvězdou a zná ji snad každý návrhář. Vzpomeňme si ale, jak jako malá školačka začínala. Pojďte se podívat, jak se její styl vyvíjel v průběhu let.

Když Emma pomalu dospívala, měla již přes milion fanoušků. Samozřejmě za to mohla filmová série Harryho Pottera, kde hrála čarodějku Hermionu. Již v 10 letech se účastnila filmových premiér a je snad nadmíru jasné, že tehdy ještě neměla vlastní styl.

V roce 2007 se ale na červeném koberci předvedla ve značkových šatech od Chanela a bylo jasné, že tahle mladá dívka-žabka bude jednou svět okouzlovat těmi nejnádhernějšími modely.

4974481:gallery:true:true

Od této doby se Emma na červeném koberci neukázala jinak než v luxusních modelech od těch nejznámějších módních návrhářů. V roce 2009 si ji vyžádala značka Burberry pro svou kampaň klasických trenčkotů.

Vedle módy se zajímá i o důležitější věci, jako je charitativní činnost, bojuje i za práva žen a rovnost pohlaví. Dokonce i své role volí podle toho, aby mohla jít příkladem ostatním ženám. Z toho důvodu prý odmítla roli Popelky, která podle ní nemá až tak dobré kvality jako třeba Kráska ve filmu Kráska a zvíře.

Jejím nejrafinovanějším outfitem byl zřejmě model od Christiana Diora na Zlatých glóbech v roce 2014. Zepředu dlouhé rudé šaty, ty vzadu odhalily celá její záda. A černé kalhoty nad kotníky. Takový kousek se jen tak nevidí.

4974486:gallery:true:true

Emmu nejčastěji uvidíte v šatech a ve velmi ženských modelech. Pro svůj běžný den ale volí větší pohodlí. Například na snídani s přáteli zvolila obyčejné džíny, bílou halenku a hnědou koženou bundu. Je vidět, že o sebe dbá i mimo červený koberec.

2016 - Emma šla na snídani s přáteli.
Autor: profimedia.cz

Všechny fotografie Emmy Watson si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Podívejte se, jak se Emma obléká, když zrovna nejde na premiéru:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/THE FASHION CHANNEL/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová