Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Každé jiné a přesto rodiče nezapřou! Komu jsou královské děti podobné?

Fotografie
6. května 2018 | 08:00

Pokud jste se letos těšili na narozeninové foto čerstvě tříleté princezny Charlotte, museli jste být, stejně jako my, zklamaní. Kate, která je momentálně v šestinedělí, měla jistě jiné starosti. Dnes ale zveřejnila oficiálně první foto třetího potomka - prince Louise, a to rovnou v náručí své starší sestřičky. Komu jsou všechny děti podobné? Kate, nebo Williamovi?

Zatímco první rok to vypadalo, že malá princezna Charlotte bude ze všeho nejvíce podobná své babičce královně Alžbětě, minimálně poslední půlrok to už jde daleko více do podoby své matky. A nedělá to jen čím dál podobnější účes.

Pravou ale je, že očima Charlotte ještě stále připomíná svou prababičku královnu. Naproti tomu, podobu princezny Diany byste v její tváři hledali marně, stejně jako podobu jejího dědečka, prince Charlese. Každopádně z malé holčičky už je podobně jako z její matky módní ikona.

George zase roste do podoby svého otce prince Williama, ačkoli už teď není tak světlovlasý. William byl dlouhé roky zářivý blonďáček stejně jako jeho matka Diana, z jejíž podoby mnohé podědil. Georgeovy rysy jsou ve srovnání s nimi o něco měkčí, obličej je kulatější. Očima chlapeček ze všeho nejvíc připomíná svou matku Kate.

Benjamínek rodiny, novorozený princ Louis dokonale doplňuje své dva sourozence. Z fotografie, kterou dnes v noci zveřejnil královský palác a fotila sama Kate, je vidět, že malý princ si v sobě nese geny mužské části rodiny. Má podobný tvar obličeje, jako jeho dědeček Charles a rysy tatínka Williama a strýčka Harryho. Vzhledem k tomu, že podoba dětí se ale od narození několikrát změní, těžko říct, do koho se malé princátko vyloupe.

Kdyby snad ale z fotek malých princátek chtěl někdo usuzovat jejich povahu, vyšlo by mu asi tohle: Charlotte je spíše veselá, už dneska se s úsměvem a máváním rukou zdraví s přihlížejícími, George bude zádumčivější. Najít snímek, kde se směje, dá práci.

Podívejte se, jak se změnily děti Kate a Williama za posledních pár let:

 

Autor: red