Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity na síti: Tamara Klusová je blonďatá a Krainová s Bagárovou si užívají v Dubaji

28. dubna 2018 | 06:00

Kdo se nechal ostříhat? Jak vypadají slavné celebrity v plavkách? A kdo chytil největší rybu? To všechno jsme zjistily na sociálních sítích slavných.

Dwayne Johnson (45), známý také pod přezdívkou The Rock, je potřetí otcem! Narodila se mu další dcera Tiana Gia Johnson. Jí se americký herec pyšnil na svém instagramovém profilu. Fotku s holčičkou sdílel chvíli po jejím narození a je to opravdu roztomilost sama. Je, jako by mu z oka vypadla. Vedle těla svého svalnatého, potetovaného a robustního tatínka vypadá malá Tiana jako skutečný drobeček. 

Veronika Arichteva(31) předvedla své sexy tělo v plavkách. Vypadá to, že už se těší na horké léto. Odhalenými fotkami dráždila celý Instagram a sklízela obdivy. Lidi, kteří pod příspěvkem chválí její dokonalou postavičku, Veronika zase rychle uklidnila. Tvrdí, že její fotky retušuje šikovný fotograf. V plavkách se ukázala i Alice Bendová (44). Ta sice vrchní díl plavek sundala, ale fotku na svůj profil sdílela decentně, aby nikde nic nevykouklo.

Soutěž o největší úlovek! Tak tu přesně si zahrál Aleš Háma (44) s Eliškou Bučkovou (28) a jejím přítelem – vášnivým rybářem Jakubem Vágnerem (36). Soutěž nejspíš prohrál Aleš Háma, který chytil sice hezkého, ale malého pstruha potočního. Překonala ho i drobná Eliška. Ta ulovila jesetera, který už pár kil vážil. Na plné čáře to ale vyhrál znalý rybář Jakub. Obřího kapra ulovil na obyčejný kousek chleba! To je tedy vážně umění, co říkáte? 

Americká herečka Mila Kunis (34) má nový sestřih. Vlasy si nechala zkrátit na moderní mikádo a omládla alespoň o pět let. Kratší vlasy zdůraznily její velké oči a ukázala tak, že je prostě kus! Změnou prošla i manželka zpěváka Tomáše Kluse (31). Tamara Klusová (30) si nechala zesvětlit vlasy na platinovou blond. Ta se k Tamaře – díky její světlé pleti – hodí.

Na více fotografií se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Adéla Ondroušková