Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Mareš v kožichu a obklopen zralými kráskami v novém klipu

Video se připravuje ...
VIDEO: youtube.com/Leoš Mareš Live
22. dubna 2018 | 06:00

Která zpěvačka se prošla na mole módní přehlídky? Jak si slavní tatínci poradili s hlídáním svých ratolestí a kdo tento týden chystá legendární koncert? Vybraly jsme to nejzajímavější ze sociálních sítí!

Tento týden bude v O2 areně velká show. Český moderátor Leoš Mareš (41) tam bude mít svůj další koncert, i když ten v Karlíně měl být jediným a posledním! Na jeho Instagramu se objevila nová verze videoklipu ke slavné písni Svalnatec.

Na rozdíl od klipu původního se v něm neobklopuje sexy dvacítkami, ale vyměnil je za sexy zralé ženy. A my jsme nadšené. Stejně jako z faktu, že Leoš za sedmnáct let, která oba klipy dělí, zmužněl, vyzrál a je prostě k sežrání! Další novinky ze sociálních sítí celebrit si prohlédněte ve fotogalerii:

Česká barbie Dominika Myslivcová (23) překonala sebe sama. Trpěla neskutečným strachem z výšek a fobii pociťovala už i na vyšších podpatcích. S tím je nyní konec. Vyšplhala na vyhlídku, ze které bezstarostně pozorovala krásu přírody. Na instagramovém profilu později oznámila, že teď zvládne už naprosto všechno, a s fobiemi je tedy šmytec.

Slavní tatínci v akci! Václav Bárta (37) vyrazil se svou dcerou Terezkou na výlet do přírody. Přálo jim krásné počasí a podle fotografie ze sociálních sítí to vypadá, že si společné chvíle oba užili. Stejně na tom byl i fotbalový obránce Pavel Kadeřábek (25), který je manželem bývalé miss Terezy Chlebovské (27). Dostal za úkol hlídat dceru Emu, která se zdá jako pořádný raubíř. Se zvládnutím malé dcerky mu tentokrát pomohla magická zmrzlina! Co by na to asi tak řekla maminka? Následně Pavel sdílel vysmátou fotku se spokojenou Emou. Fotka měla veliký úspěch. 

Lucie Šilhánová (37) má doma také šikovného pomocníka. Nedávno sdílela fotografii svého svalnatého, potetovaného a hlavně sexy partnera s dcerkou Johankou. Malá je bezpochyby celý táta! Žádný strach, podoba na maminku se bezpochyby projeví v pozdějším věku holčičky.

 Adam Mišík (20) vyděsil fanoušky. Sdílel fotografii z natáčení třetí řady seriálu První republika, kde účinkuje, a na obličeji měl několik tržných ran a modřin. To nadzvedlo pár jeho věrných fanoušků, i když zranění jsou pouze dílem šikovných maskérů, a Adam je tedy v pořádku. 

Na profilu Moniky Absolonové (41) se objevila fotografie z módní přehlídky pro organizaci UNICEF. Přehlídka probíhala pod vedením předních českých návrhářů a účastnily se jí i Světlana Nálepková (57), Leona Machálková (50) nebo Jitka Čvančarová (40). Sama Monika na sobě jeden z takových modelů měla, a to od návrhářky Heleny Fejkové.  V šatech vypadala přímo jako princezna, co myslíte? Více ve fotogalerii!

 

Autor: Adéla Ondroušková