Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dcera Borise Beckera je nádherná modelka! Dříve ji chtěl zapřít, teď je na ni pyšný

19. dubna 2018 | 06:00

Na přelomu roků 1999 a 2000 se Boris Becker (50) objevoval na předních stránkách časopisů ve zcela jiné souvislosti než jako tenisový přeborník. V londýnské restauraci si totiž užil rychlíku s dámou, která mu na chvilku učarovala, a během této chvilky touhy vznikla Borisova dcera Anna (18).

V té době byl Boris Becker ženatý a měl doma těhotnou manželku. Jeho syn Eliah se totiž narodil o šest měsíců dříve než Anna Ermak. Její matka Angela musela nechat svou dceru absolvovat testy DNA, protože tomu on sám nechtěl věřit. „Nejsem pyšný na to, jak se to stalo, a celá ta historka byla dost trapná. Mrzí mě, jaký vliv to mělo na mou rodinu, ale s Barbarou jsme měli krizi a tahle epizoda konec našeho manželství uspíšila,“ přiznal v tisku Becker.

„Dceru jsem si zamiloval a jsem na ni pyšný,“ prohlásil také sportovec. Ten si v roce 2009 vzal druhou manželku Lilly, se kterou má osmiletého syna Amadea. S první manželkou má syny dva, čtyřiadvacetiletého Noaha a osmnáctiletého Eliaha. Z taktéž osmnáctileté Anny je teď úspěšná modelka a táta se s ní chlubí a chodí na módní přehlídky. Všechny jeho děti jsou velice hezké a vypadá to, že i talentované.