Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nahá Heidi Klum ukázala mladého milence. To je ale překvapení!

15. dubna 2018 | 06:00

Německá topmodelka Heidi Klum v červnu oslaví své pětačtyřicáté nerozeniny, ale rozhodně na to nevypadá. Čtyřnásobná máma má super vypracovanou postavu, za kterou se v žádném případě nestydí, a k tomu nového milence, který je o šestnáct let mladší. Vypadají zamilovaní až po uši.

Začátek dubna strávila Heidi Klum na žhavé dovolené v Mexiku se svým novým milencem. Je jím osmadvacetiletý kytarista z německé kapely Tokio Hotel Tom Kaulitz. Heidi na svých dovolených téměř nikdy nenosí podprsenku k plavkám, opaluje se zásadně nahoře bez, a to rozhodně neporušila ani tentokrát. Do Mexika jezdí ráda a většinou s mužským doprovodem.

Ve společnosti svého mladého hřebečka jenom září. Vypadá to, že tihle dva ze sebe nemohou spustit ruce. Polibky, objetí a vše, co patří k čerstvým láskám. To všechno si společně na dovolené užívali. V poslední době už není na tom, že má starší žena mladšího milence, nic tak neobvyklého, mezi hollywoodskými celebritami je to naopak dost populární. Jak moc praktické je to pro život, je otázka, ale proč si na druhou stranu trochu neužít?