Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Ashley Graham a Cindy Crawford bez make-upu

7. dubna 2018 | 06:00

Co na sebe celebrity prozradily prostřednictvím sociálních sítí? Kam odjela známá česká návrhářka, která modelka je těhotná a která česká zpěvačka si v týdnu prožila peklo?

Jeden z nejkrásnějších okamžiků zažívala tento týden moderátorka Gabriela Lašková(28). Na Velký pátek se moderátorce narodil syn Benedikt. Většinu svátečních dnů tedy trávila v Porodnici U Apolináře. Roli novopečené maminky si užívá na sto procent a rozhodně se u ní můžeme těšit na fotodokumentaci, protože její Instagram hodně žije.

 

Podobný příběh čeká Dominiku Mesarošovou (32). Ta totiž konečně prostřednictvím fotografie bříška potvrdila své těhotenství. Těhotenství se snažila držet celý první trimestr v tajnosti, aby nic nezakřikla, nyní jí ale můžeme už oficiálně gratulovat!

Naopak smutné dny potkaly zpěvačku Annu K (53). Během dvou hodin ji opustili oba její psí miláčci Elynka a Toník. Nešťastná událost se seběhla v pondělí a náhlá smrt jejích lásek Annu velmi ranila. Více najdete na jejím Facebooku.

Moderátorka Zorka Hejdová (27) vyrazila se svým manželem a přáteli na lyže do Rakouska. Velikonoce tak trávila sice ještě ve sněhu, ale sluncem zalitými fotkami provokovala na sítích po celý jejich pobyt. Podobně na tom byla i Vendula Pizingerová (46). Cestovala po Nepálu se svým partnerem, který jí dobrodružný výlet daroval jako překvapení k narozeninám.

Daniela Peštová (47) se pochlubila čtrnáct let starou titulní fotkou z časopisu, která byla její historicky první titulní stranou časopisu v Americe. Kdo si užívá v zahraničí a jak to sluší Cindy Crawford (52) a Ashley Graham (30) bez make-upu, uvidíte ve fotogalerii! A také uvidíte, že Leighton Meester (31), kterou známe spíš jako hnědovlasou Blair ze Superdrbny, je platinová blondýnka!

Autor: Adéla Ondroušková