Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kate porodí každou chvíli: Jak se bude třetí miminko jmenovat?

Kate a William s novorozenou dcerkou Charlotte v roce 2015
5. dubna 2018 | 06:00

Vypadá to, že princ William (35) a jeho krásná manželka Kate (36) se rozhodli založit opravdu velkou rodinu. Kdo ví, jestli u třetího potomka, který se co nevidět vyklube na světlo světa, skončí! Stejně jako obě předchozí, i toto děťátko je očekáváno celým světem a sázkové kanceláře si mnou ruce. Každý se totiž snaží uhodnout, jak se bude malá princezna nebo malý princ jmenovat.

Prvorozený byl syn George, kterému jsou dnes už čtyři roky, následovala sestřička, dnes skoro tříletá Charlotte, a nyní je na cestě jejich další sourozenec. Na koho se dva malí caparti mohou těšit? Bude to přesilovka kluků, nebo holek? Nikdo netuší, ale to není důvod k tomu, aby lidé přestali sázet, zatím to vypadá, že více se tipuje holčička.

Podívejte se na galerii královské rodiny:

Jména Victoria, Alice a Arthur byla favority při minulém těhotenství. Ta byla nyní potlačena a na první příčce se objevila Mary. Je to jedno ze jmen královny a také jméno její babičky. Dřívější favorit Alice je také ještě ve hře, přece jen je to taktéž tradiční královské jméno. Mezi chlapeckými jmény vede Albert, Arthur a Frederick, a to přesně v tomto pořadí.

Přesná tabulka kurzů pak vypadá takto:
Mary 3-1, Alice 6-1, Victoria 8-1, Elizabeth 12-1, Albert 14-1, Arthur 14-1, Fred/Frederick 14-1, Alexandra 16-1, Grace 16-1, James 16-1, Phillip 16-1, Alexander 20-1, Catherine 20-1, Diana 20-1, Henry 20-1.

Jaké jméno se nejvíce líbí vám? Napište nám do komentářů níže, jak to tipujete vy!