Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Channing Tatum a Jenna Dewan se po devíti letech rozcházejí. Proč?

4. dubna 2018 | 14:20

Jiskra mezi nimi přeskočila v roce 2006 při natáčení filmu Let´s Dance. Od té doby tvořili nerozlučný pár a o tři roky později se vzali. Tento týden oznámili Channing Tatum (37) a Jenna Dewan (37) rozchod a ve svém vztahu se rozhodli pokračovat už jenom jako přátelé. 

Herecký pár rozchod oznámil prostřednictvím sociální sítě Instagram. "Rozhodli jsme se jít od sebe. Před mnoha lety jsme se hluboce zamilovali a prožili nádherné chvíle. Absolutně nic se nezměnilo na tom, že jeden druhého milujeme, ale láska je krásné dobrodružství, které nás prozatím vede různými cestami," zní část prohlášení.

Důvodem rozchodu prý bylo pracovní vytížení obou herců. Navzdory prohlubujícím se problémům se ale snažili kvůli své dceři Everly (4) vztah zachránit. To se však nepovedlo a na začátku týdne oznámili, že jdou od sebe.

Channing a Jenna tvořili pár devět let. Zamilovali se do sebe při natáčení filmu Let´s Dance a v září roku 2008 se zasnoubili na Havaji. Rozchod rozhodně mnoho lidí překvapil, protože pár si často na svých instagramových profilech vyznával lásku a nedávno se celá rodina objevila na udílení Kid´s Choice Awards. Nic tedy nenasvědčovalo tomu, že by mělo dojít k rozchodu. Podívejte se do fotogalerie, jak krásný tvořili Channing a Jenna pár:

Autor: Aneta Pařízková