Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl Dary Rolins: Skvěle zpívala odmala, k módě se ale musela dopracovat

10. dubna 2018 | 06:00

Styl Dary Rolins (45) se točí kolem odvážných modelů, módních výstřelků i nevšedních kombinací. Díky své perfektní postavě si může dovolit cokoliv. Pojďte se seznámit s jejím životem a módním stylem.

Dara Rolins vypadá skvěle, je to hlavně díky tomu, že o sebe dbá. Pravidelně chodí do posilovny a zdravě se stravuje. Žádným tajemstvím nejsou ani zásahy plastického chirurga, což podle ní ale není nejdůležitější. Právě proto o sebe stále pečuje.

Dara tíhla k hudbě již odmala. V roce 1980 začala chodit k učiteli zpěvu, o rok později natočila hudební film Zázračný autobus. V devíti letech se umístila na 31. příčce v anketě Zlatý slavík. O další dva roky později si zazpívala s Karlem Gottem a ve Zlatém slavíku už byla na osmém místě.

1980 - Dara Rolins s Karlem Gottem.
Autor: facebook.com

V životě se jí daří, tedy kromě toho osobního. Velkou lásku zažila s frontmanem rockové kapely Matějem Homolou, s ním má i dceru Lauru, jejich vztah se ale rozpadl. Nedávno se od ní odstěhoval již sedmý partner: Patrik Vrbovský, známý také jako Rytmus.

2017 - Na pražském týdnu módy s Rytmusem.
Autor: profimedia.cz

Když pomineme partnery a podíváme se na její módní vkus, je na tom Dara zase o něco lépe. Móda je jejím velkým koníčkem. Dokázala to i tím, že navrhla vlastní kolekci oblečení, která byla odrazem jejího stylu: někdy sportovní, někdy elegantní. Vedle oblečení má i své kolekce nábytku a diářů.

Dara to umí se všemi styly. Přestože se nejraději obléká sportovně, uvolněně a často se přiklání k hip hop stylu, vidět ji můžete i v elegantní róbě či v sexy šatech. Miluje zejména džíny, tepláky a zdobné boty. Často nosí i krátké topy odhalující její dokonalé bříško. Libuje si i v barvách, které ráda kombinuje.

Módu pravidelně sleduje, řídí se novými trendy a je také každoroční návštěvnicí pražského týdnu módy. To však neznamená, že tomu tak bylo vždy. Zpočátku se jednalo o nevyvážené kombinace a často i přeplácanost vzorů, z toho Dara ale už dávno vyrostla.

2004 - Dara Rolins v přeplácaném a nevkusném outfitu.
Autor: profimedia.cz

Na všechny fotografie Dary Rolins se můžete podívat v naší fotogalerii:

Co stojí za jejím posledním rozchodem? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Autor: Markéta Tošnarová