Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nahá za každé situace: Emily Ratajkowski se na líbánkách zase svlékla

26. března 2018 | 12:44

Na to, že jednu z nejslavnějších modelek vídáme často spíše neoblečenou než oblečenou, jsme si nejspíš už všichni zvykli. Co nás ale vždycky ohromí, je její skvělá postava. Jedna z nejvíc sexy krásek současnosti se tentokrát svlékla pro svého manžela a musíme uznat, že je opět na co koukat.  

Novopečená manželka modelka Emily Ratajkowski (26) se vydala se svým manželem producentem Sebastianem Bear-McClardem na líbánky do Utahu. Pár, který se vzal po krátké známosti, navíc tajně, si užíval v luxusním domě s bazénem.

Jak je o Emily známo, svléká se ráda, všude a často, a proto jí ani tentokrát nebránilo nic v tom, aby odhodila svršky a zapózovala pro svého manžela tak, jak ji příroda stvořila.

Emily si ale moc dobře uvědomuje, jak její fotografie lidé milují, a proto se rozhodla své nové snímky sdílet na sociální síti Instagram, kde ji sleduje téměř sedmnáct milionů fanoušků.

Nové fotografie mají obrovský úspěch a není se čemu divit. Modelka totiž vypadá opravdu skvěle! Podívejte se do naší fotogalerie na nejžhavější snímky Emily Ratajkowski a posuďte sami:

Autor: Aneta Pařízková