Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brad a Jennifer opět spolu? Přistihli je při polibku!

26. března 2018 | 12:00

O titulní straně amerického magazínu Star mluví celý svět. Je na ní totiž paparazzi fotka, na které se Brad Pitt a Jennifer Aniston líbají. Jde jen o letmou pusu, nebo je jeden ze stále nejsledovanějších bývalých párů Hollywoodu po letech zase spolu?

Manželství Brada Pitta (54) a Angeliny Jolie (42) se rozpadlo v polovině roku 2016, ale rozvod proběhl až loni v prosinci. S Jennifer Aniston (49) tvořil Brad Pitt manželský pár před třinácti lety, kdy ji herec opustil právě kvůli Angelině. To jen ve zkratce pro rekapitulaci, i když tenhle příběh známe skoro všichni.

Když už se konečně zdálo, že Jennifer Aniston našla toho pravého v herci Justinu Therouxovi (46), kterého si vzala před třemi lety, vyšlo začátkem února najevo, že pár už spolu nežije. Ještě předtím, než Jennifer vůbec potvrdila rozpad manželství, se ovšem začaly plíživě objevovat informace, že se ji nesnaží kontaktovat nikdo jiný než právě její exmanžel Brad Pitt. A nyní je na světě fotka Jennifer a Brada, jak se líbají!

Magazín Star podle svého nejmenovaného zdroje potvrdil, že pár je opět spolu a za všechno může George Clooney (56). On byl prý tím, kdo popostrčil Brada, aby zavolal Jennifer, když vyšlo najevo, že se taky rozvádí.

Poprvé se měli setkat 3. března na soukromém oscarovém večírku. Od té doby se prý scházejí tajně, protože Jennifer vzhledem k rozvodu nechce, aby cokoliv prosáklo. Nicméně nikdo z trojice zmiňovaných se k informacím, které přináší magazín Star, nevyjádřil.

Web Gossipcop.com ovšem celý příběh zpochybnil s tím, že se nejedná o reálnou fotku, ale o fotomontáž dvou starších fotek, a tudíž naprosté výmysly. Jennifer na původní fotce líbala svého hereckého kolegu Jasona Batemana při natáčení filmu Záměna (The Switch, 2010) a Brad líbal na původní fotce Angelinu v roce 2010. Jsme zvědavé, jak celá lovestory dopadne, pokud vůbec o nějaké můžeme mluvit!

S kým to Bradovi slušelo víc: s Angelinou, nebo s Jennifer? Podívejte se ve fotogalerii:

Autor: Lucie Houdková