Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Absolonová s Vondráčkovou, fashion week a ceny Anděl

24. března 2018 | 06:00

Komu to slušelo na pražském fashion weeku, kdo se radoval ze zlaté sošky Anděla, která osobnost dorazila na Febiofest a kdo čeká přírůstek do rodiny? Vybraly jsme pro vás to nejzajímavější ze sociálních sítí!

Tento týden se nesl v duchu módy a hudby. Dnes končí pražský fashion week, na kterém jsme pro vás natáčely podzimní a zimní kolekce. A uprostřed týdne se rozdávaly hudební ceny Anděl, kterým dominovala skupina J.A.R. Kdo všechno vyrazil na Anděly a kdo si nenechal ujít přehlídky v nádherném prostoru Clam-Gallasova paláce?

Ashley Graham (30) se rozzlobila a mohl za to jeden z komentářů pod její fotkou. Šlo v podstatě o lichotivý komentář: "Konečně pravá žena." Jenže to bylo, jako když píchne do vosího hnízda. Ashley se ohradila, že tuhle větu nesnáší, protože všechny jsme pravými ženami nehledě na to, jakou velikost nosíme nebo jakou máme celulitidu. My tleskáme, Ashley! 

Postavu neřešila jenom Ashley, ale i Agáta Prachařová (32). Půl roku po porodu se ukázala na přehlídkovém mole a rovnou v plavkách. Pravda, mívala už i lepší postavu, ale rozhodně se neměla za co stydět – tak, jak se píše po celém internetu. Její reakce na to ale nebyla zrovna ideální, i když být na jejím místě, nejsme si jisté, že bychom to ustály.

Jako odpověď na všechnu tu kritiku přidala koláž, kde vedle své fotky, na které jí to mimochodem sluší asi nejvíce ze všech fotek, které na přehlídce vznikly, přidala další dvě modelky pro porovnání, že Agáta na tom se svou postavou není vůbec tak zle oproti mladším bezdětným modelkám. Bránit se tím, že zesměšním ostatní? To není dobrý nápad...

Reese Witherspoon a její dcera Ava (18) už nevypadají jako dvojčata. Dcera pravé blondýnky si ostříhala vlasy, dramaticky! Nový účes ukázala na premiéře filmu V pasti času, který poběží v našich kinech už 12. dubna. Reese navíc oslavila ve čtvrtek 42. narozeniny a narozeninový dort si dala hned k snídani. Emma Smetana se setkala s jedním z největších sex symbolů 20. století a tenisové hvězdy Štěpánek (39) a Vaidišová (28) jsou opět spolu! Více si přečtěte ve fotogalerii!

 

 

Autor: Lucie Houdková