Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Ashley Graham fotí novou kolekci plavek a Bílá si pořídí štěně

17. března 2018 | 06:00

Těhotenství, nový člen rodiny, focení nové plavkové kolekce, láska ke sladkému jídlu, narozeniny a vylepšené obličeje. Co se dělo na sociálních sítích tento týden?

Tento týden se nesl v duchu velkého odhalení. Také jste si poslední dobou říkali, jak to, že to Monice Marešové tak sluší? Asi je to tím, jak je teď po boku Leoše šťastná! A jak to, že Simona Krainová vypadá tak sexy?! Blogerka a ředitelka Plesu v Opeře Zuzeta prolomila mlčení o instagramovém tajemství – aplikaci FaceApp. Vyretušuje vám obličej na jakékoliv fotce tak, že vypadáte neodolatelně a jako filmová hvězda. Kdo by to nechtěl, že? Pro pobavení, proč ne.

Jenže k čemu je plnit si profil fotkami, na kterých to ani nejsme my. Souhlasíme se Zuzetou, že ty pochvalné komentáře, jak nám to dneska moc sluší, by nás spíše štvaly, než těšily. Celebrity to mají asi jinak. Nicméně to, že Instagram je snový svět a ne realita, jsme věděli už dávno všichni, tahle aplikace to jen znásobila. Ve fotogalerii se podívejte na vylepšené osobnosti:

Ashley Graham (30) fotila novou kolekci plavek a vypadala při tom opět úchvatně. Odhalila se i šéfkuchařka Kamu Rundusová, která má rozhodně co ukazovat. Lucie Bílá (51) se rozhodla pořídit si mazlíčka a Jitka Čvančarová (39) oznámila tento týden radostnou novinu – je podruhé těhotná. V galerii se podívejte, jak jí to s jejím manželem Petrem Čadkem (39) slušelo na předávání cen Českých lvů!

Nejlepší příspěvek týdne měla podle nás Dara Rolins. Vysvětlila nám totiž, že mít chuť na sladké není vůbec tak hrozné a že své tělo bychom měli poslouchat. A kde si užívala Eliška Bučková (28) a Blake Lively (30)? Více se dočtete ve fotogalerii!

 

 

Autor: Lucie Houdková