Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bývalá miss Lašková každým dnem porodí! Těhotenské bříško jí bude chybět!

13. března 2018 | 06:00

Moderátorka primáckých zpráv Gabriela Lašková (28) už brzy porodí své první dítě. Bývalá miss na nějaký čas zmizí z televizní obrazovky a bude se věnovat mateřským povinnostem. Díky sociální síti Instagram jsme mohli těhotenství prožívat spolu s ní, a být tak svědky rostoucího bříška!

Se svým manželem Filipem Laškem očekává každým dnem svůj první přírůstek do rodiny a netají se tím, že to bude chlapeček. Jméno ale zatím nechtějí prozradit a my můžeme jen s napětím čekat, které pro své první dítě vybrali. Volbu jména ale prý dlouho zvažovali.

Začátkem března se v primáckých zprávách rozloučila se svým kolegou Romanem Šebrlem. Jak dlouho zůstane moderátorka na mateřské dovolené, zatím neřeší. Ona a manžel si chtějí první týdny se synem užít a věnovat se pouze jemu. 

Moderátorka si celou dobu těhotenství užívala, a na svém instagramovém účtu dokonce přiznala, že se jí bude po bříšku stýskat. Nutno dodat, že jí těhotenství opravdu moc sluší, a my už se nemůžeme dočkat, až uvidíme první fotografii jejího děťátka! Nahlédněte do naší fotogalerie a přesvědčte se sami, jaká bude Gabriela krásná maminka!

Autor: Aneta Pařízková