Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Seriál Čarodějky se vrací, ale s jinými herečkami! Jak se vám líbí?

10. března 2018 | 06:00

Seriál z konce devadesátých let a přelomu tisíciletí jsem doslova hltala. S kamarádkami jsme si rozdělily, kdo je Piper, Pru a Phoebe, a předstíraly jsme, že naše babička nám také zanechala Knihu stínů. To, že se chystá reboot seriálu, svědčí o tom, že jsme nebyly jedinými fanynkami!

Po dvanácti letech se dočkáme obnovení seriálu na stanici CW. Zklamáním ale asi bude, že nová série už nebude navazovat na předchozí děj. Zůstává jen to, že hlavními hrdinkami budou tři sestry čarodějky. Děj se bude odehrávat v současnosti.

Původními představitelkami byly Alyssa Milano (45, Phoebe), Holly Marie Combs (44, Piper) a Shanen Doherty (46, Prue), kterou později nahradila Rose McGowan (44, Paige). Společně ovládaly Moc tří a bojovaly proti zlu v podobě démonů.

V pilotním díle, který mají tvůrci už natočený a na který se můžeme ještě letos těšit, si zahrají Sarah Jeffrey (21), Madeleine Mantock (27) a Melonie Diaz (33). Příběh se bude odehrávat v prostředí vysoké školy a celý reboot by měl mít feministické vyznění.

Z toho ovšem není nadšená bývalá představitelka Piper – Holly Marie McCombs. Ta na konto uvedení rebootu napsala, že původní seriál patří jim čtyřem, celému týmu, který se na natáčení podílel, a hlavně fanouškům. Přijde jí laciné dát nálepku Čarodějek úplně jinému seriálu. Čarodějky nejsou jediné, které čeká comeback na televizní obrazovky. Na stanici Netflix se vrací i Sabrina – mladá čarodějnice.

Jak vypadají nové herečky a jak moc se změnily ty původní od dob uvedení seriálu, se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Lucie Houdková