Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejvíc sexy muži světa za posledních 30 let! Kdo se líbí nejvíc vám?

27. února 2018 | 13:38

Pravidelně každý rok vybírá magazín People toho nejvíc sexy muže na planetě. Tato tradice už běží od roku 1985. Není to ovšem jenom o vzhledu, vybraný muž musí mít také charakter a být tak pro ostatní příkladem. Zapojuje se do sociálních kampaní, charitativních projektů a samozřejmě také neškodí, když natočí superbiják, který všichni milujeme.

Během let se na obálkách časopisu People objevilo nejedno známé jméno, a některá dokonce dvakrát. Nemohli chybět Brad Pitt, George Clooney, Tom Cruise nebo Johnny Depp. Poslední vyhlášený ročník byl loni, kdy se v listopadu na obálce objevil country zpěvák Blake Shelton.

Tato volba se nestřetla s velkým ohlasem. V internetových debatách totiž čtenáři kritizovali to, že zpěvák podporuje nynějšího prezidenta Trumpa. Jestliže si ho ovšem jako národ zvolili, pak takových musí být všude spousta. Horší je fakt, že na svém Twitteru poustoval homofobní a rasistické příspěvky, což tedy, nutno podotknout, sexy rozhodně není! Podívejte se v naší galerii na celou plejádu slavných mužů – rok po roce!