Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Páry, kterým to vydrželo! Hollywoodské hvězdy, které jsou stále spolu

14. února 2018 | 06:00

Láska je tak křehká a komplikovaná! Na začátku je vše zalité sluncem, vznášíme se na obláčku, nepotřebujeme jíst ani spát. Jeden druhého se nemůžeme nabažit, ale to bohužel pomine a nastává každodenní realita. Ne každý pár se s tím dokáže poprat. Ale pořád existují dvojice, díky kterým můžeme věřit, že když potkáme toho pravého, láska vydrží.

 

Dokonce i v Hollywoodu, kde se partneři střídají jako na běžícím páse, se dá najít pravá láska. Udržet si partnera v šoubyznysu je ještě složitější než v běžném životě. Vaše životy jsou propírány na veřejnosti a všichni vám vidí až do kuchyně. To je nápor, kterému se špatně odolává. Pokud pouto v dvojici není dostatečně silné, nevydrží.

Některé slavné dvojice jsou ovšem tak rozkošné! Na jejich veřejném projevu je vidět, jak si projevují náklonnost, a je to úžasné. Některé páry trhají opravdové rekordy, jsou spolu už úplnou věčnost: Kurt Russell a Goldie Hawn, Oprah Winfrey se svým partnerem nebo Tom Hanks a Rita Wilson! K sežrání jsou Justin Timberlake a Jessica Biel, Chris Hemsworth a Elsa Pataky nebo Ryan Reynolds a Blake Lively. Ale nejen oni. Podívejte se do naší galerie stále zamilovaných párů Hollywoodu, kterým tiše závidíme, ale jsme rády, že nám dávají naději!

Znáte hru Kingdom Come? Zjistěte si všechny informace o této celosvětově úspěšné hře českých tvůrců. Čtěte ZDE >>>