Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Celebrity na síti: Hvězdy z Ulice poodhalily své soukromí

10. února 2018 | 06:00

Co se dělo tento týden? Patricie Solaříková a Dara Rolins šly s kůží na trh, Veronika Arichteva ukázala, jak dře v posilovně, Kylie Jenner zveřejnila první fotku své dcerky a Leoš Mareš se projel v MHD. Nebo neprojel? Uvidíte ve fotogalerii!

Patricie Solaříková (29) se rozhodla na Instagramu zveřejnit fotku s velmi upřímným komentářem. Ukázala snímek z roku 2014 a snímek ze současnosti v těch samých plavkách. Každého při pohledu na fotku napadne: jak to jen dokázala? Podrobný popisek najdete na jejím profilu. Ale jak sama říká, nestane se tak přes noc – ani za měsíc... Trvalo to čtyři roky.

Patricie chtěla touto fotkou inspirovat další, kteří jsou na cestě za štíhlejší postavou, a není divu, že pod fotkou se to hemží pozitivními komentáři. Patricie si nehraje na něco víc a i na Instagramu plném snových fotek je reálná a vtipná: "Jo a prosim vás, na tý aktuální fotce samozřejmě zatahuju břicho jak sviňa." My ji zbožňujeme!

Další z reálných slavných žen je herečka Vlastina Kounická Svátková (35). Přidává zážitky ze života s manželem a třemi dětmi, nedávno třeba na téma líčení a hezkého oblečení: "Každý večer před spaním si říkám, že zítra ráno vstanu, a i kdybych měla jít jenom do obchodáku koupit blbou koupací čepici pro syna, tak si dám rtěnku a hezky se obleču... jo!!!" Realita je pak trochu jiná. Ale důležité je neztratit nadhled! Více najdete ve fotogalerii.

Jak to chodí u Vlastiny doma, se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Vlastina Kounická Svátková (35) má po porodu úžasnou postavu a manžel si vzal "mateřskou" • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

Také bychom rády věděly, jak je možné, že Dara Rolins (45) má tak nádherně vyrýsované břišní svaly. Jaký je její recept? Na rozdíl od Dary to ale víme u Veroniky Arichtevy(31), na svůj Instagram přidala video, jak maká na plochém bříšku.

Leoš Mareš (41) přidal fotku, jak cestuje metrem. Docela obyčejná fotka, ale rozhořela se pod ní až nesmyslně velká diskuse. Jedni měli svátek z toho, že osobnost, jako je Mareš, cestuje MHD, druzí se dohadovali, že to není v Mumbaji, jak Leoš označil u fotky, ale přece metro v Praze. Nakonec se ukázalo, že metrem vůbec nejel. Jak málo stačí k zábavě! Podívejte se do fotogalerie!

Co dalšího se dělo na sítích? Eva Herzigová (44) přidala fotku z archivu jako Marilyn Monroe. Sabina Rojková (20) se zase vyfotila se svým divadelním manželem Tomášem Dastlíkem (42), alias Maléřem z Ulice, jako svatební pár. Více ve fotogalerii!

Kdy budete moci našim hokejovým hvězdám fandit na ZOH 2018? Kompletní program ledního hokeje naleznete ZDE >>>

Autor: Lucie Houdková