Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity na síti: Gisele bez make-upu na titulu Vogue, napálená Absolonová

4. února 2018 | 06:00

Co se dělo na sociálních sítích tento týden? Přehlídka krásných šatů na Grammy, Gisele Bündchen bez make-upu, klony Kim Kardashian, Monika Absolonová naletěla při nakupování a spoustu dalšího. Šup do fotogalerie!

Tento týden se psala historie v titulních stranách časopisů. Možná je to nadsazené tvrzení, ale když se Gisele Bündchen (37) objevila na titulce italské Vogue zcela bez make-upu a načesaných vlasů, dá se to prosrě považovat za milník. A také další krok od vyumělkovaných fotek k přirozené kráse. Tleskáme!

Monika Absolonová (41) už mnohokrát na sociálních sítích ukázala, že si na nic nehraje. A ani tentokrát, když přidala fotku, na které je utahaná po cvičeni: "Dnes jsem šla po 9 měsících cvičit a myslela jsem, ze tam zemřu... a přitom to tak miluju!!! Zítra jdu zas! Teda chtěla bych! Vlastně musím! Pač takhle by to nešlo!" napsala k fotce. Taky pobavila novým videem, kdy se chtěla fanouškům pochlubit, jak s manželem naletěli, když si nakoupili přes Internet. Objednali si značkové rukavice a místo nich přišla laciná náhražka. Více najdete u Moniky na profilu.

Kdo se zase odhalil? Nepřekvapí, že to byla Kim Kardashian (37). Asi jí ubylo pár followerů z těch 107 milionů, a tak chtěla zase něčím zaujmout. Ale kromě pochval sklidila i kritiku, že by se jako matka měla chovat jinak a jít dětem příkladem. Sexy fotku přidala i moderátorka Eva Perkausová (23). Fotka byla součástí kalendáře a tahle je únorová. Najdete ji ve fotogalerii!

Instagram ovládla jak svými odhalenými fotkami, tak i svými klony. Nová kolekce oblečení Yeezy Season 6, kterou má na svědomí Kimin manže Kanye West, má v promo fotkách modelky oblečené jako Kim, mezi nimiž je i její dlouholetá kamarádka Paris Hilton (36).  

Hilary Duff (30) se převtělila do role návrhářky. Navrhla řadu dioptrických brýlí a sama si nafotila reklamu. Musíme uznat, že my bychom si vybraly! A Miley Cyrus (25) to neskutečně slušelo na předávání Grammy minulou neděli. Amanda Seyfried (32) přidala oblíbenou fotku "zpátky do minulosti" a Reese Witherspoon (41) nám citátem, který přidala na Instagram, mluví z duše. Hlavně při pondělku. Více ve fotogalerii:

 

 

 

 

 

Autor: Lucie Houdková