Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ivanka Trump je blbá jak poleno! Tvrdí bývalý stratég prezidenta Trumpa

6. února 2018 | 06:00

Nově vydaný titul Fire and Fury: Inside the Trump White House (Oheň a hněv: Uvnitř Trumpova Bílého domu) je kniha spisovatele Michaela Wolffa a rozhodně přináší mnoho zajímavých pikantností.

Kniha je plná drsných informací, které na Trumpovu rodinu nevrhají zrovna dobré světlo. Nekompromisní a upřímné komentáře Steva Bannona, bývalého stratéga Donalda Trumpa, jsou v knize barvitě vylíčeny.

"Ivanka Trumpová je blbá jako poleno," tvrdí Bannon. Není to poprvé, co se do oblíbené dcery Donalda Trumpa bývalý stratég strefil – již dříve vůči ní měl narážky, které však formuloval o poznání diplomatičtěji. Tisková mluvčí Trumpové jeho komentář odmítla komentovat.

Donald Trump se podle knihy stravuje u McDonalda, a to jen kvůli tomu, že se bojí, že ho někdo chce otrávit. Do řetězce rychlého občerstvení nejraději chodí předem neohlášený.

Také Bílý dům je pro prezidenta otravný, a dokonce se ho trochu bojí. Během svých prvních dní, kdy byl v tradičním sídle prezidentů ubytován, si Trump objednal velký hamburger, dvě přídavné televizní obrazovky a ve svém pokoji (mají – on a Melania – oddělené pokoje) se zamkl. Způsobil tak mimo jiné roztržku s tajnou službou, která si nárokovala do jeho pokoje okamžitý přístup.

Ivanka Trumpová – přestože je údajně "blbá jako poleno" – podle Bannona doufá, že se jednou stane prezidentkou. Podle někdejšího Trumpova stratéga uzavřela se svým manželem Jaredem Kushnerem dohodu, podle které, pokud na to přijde, bude z rodiny ona tím, kdo bude na post amerického prezidenta kandidovat.

Více informací o tom, co Steve Bannon prohlásil a autor ve své knize použil, si můžete přečíst zde!

Autor: info.cz