Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co se stalo s Davidem Beckhamem? Ze sexy symbolu zanedbaný bezdomovec

21. ledna 2018 | 06:00

David Beckham (42) byl od počátku svého působení na zeleném trávníku hvězdou. Obdivují ho nejen muži, ale i jeho fanynkovská základna praská ve švech. Během let vystřídal mnoho různých stylů a nemůžeme ukázat na jediný, kterým by šlápl vedle. Tedy možná až na ten nejnovější! 

Na snímcích, které zachycují  Davida Beckhama na nákupech u Louise Vuittona v Paříži, totiž vypadá spíš jako luxusní bezdomovec. Urousané vlasy schované pod čepicí – ano, někdy nemáme svůj den nikdo a čepice schová, že jsme ráno neměly čas na ondulaci. V jeho případě jsou to ovšem i přerostlé, neupravené vousy. Celkově – ač jeho outfit pravděpodobně stojí víc než několik platů běžného smrtelníka – vypadá jako vagabund.

Letos mu bude teprve třiačtyřicet, ale na snímcích z poslední doby vypadá mnohem starší. Kam se poděla jeho sexy vizáž? Ani v reklamě na whisky, ve které se nedávno objevil, už není tak dokonalý, jak jsme zvyklé. Jako novinku už letos připravil také řadu své vlastní kosmetiky, ale v té má vlasy ještě nepřerostlé, takže ji musel natáčet minimálně před půlrokem. My tedy v redakci hlasujeme pro to, aby se nechal zase ostříhat, protože nás baví víc jeho upravená vizáž než styl homeless hipster. Co vás?