Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Štíbrová se Sealem a Rolins na Bali

20. ledna 2018 | 06:00

Prolustrovaly jsme pro vás sociální sítě slavných a vybraly ty nejzajímavější příspěvky! Co se dělo tento týden? Seal v Praze, vánoční večeře u Moniky Absolonové nebo dovolená Marka Ztraceného a Dary Rolins.

Je ani ne měsíc po Vánocích. Spousta lidí je pravděpodobně ráda, že předvánoční nestíhání a stres jsou už za námi. Po vánoční atmosféře se ale zastesklo Monice Absolonové (41). Minulou neděli si doma udělali smaženého kapra se salátem a nechyběla ani vánočka. Upřímně – my si v redakci taky pořád pálíme vonné svíčky s vánoční vůní!

Největší událost Instagramu tento týden? Na české scéně určitě to, že parta moderátorů z Evropy 2 si vyrazila do baru a náhodou tam potkala zpěváka Seala (54). Nejvíc nás pobavila popiskem u fotky Nikol Štíbrová (31). "Už to vypadalo, že praštěná matka v baru s nikým pořádně nepokecá, naštěstí přišel Seal a probrali jsme ty caparty, viď, taky ty příkrmy s Heidi prej normálně kupovali. Tak dobrý."

Dara Rolins (45) si opět užívá sluníčka na svém milovaném Bali, kam odjela s dcerkou Laurou. Podle ní štěstí jde najít i v obyčejných věcech, jako je například popíjení kokosu! Martina Pártlová (38) se předvedla v nádherných šatech, Karolína Kurková (33) si užívá s rodinou zimních radovánek... A co má Marie Doležalová (30) nejradši na hraní v divadle? Více ve fotogalerii:

Autor: Lucie Houdková