Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak šel čas s Monikou Babišovou: Za 10 let se téměř nezměnila! Zázrak, nebo plastiky?

2. února 2018 | 06:00

Monika Babišová (43) začala se svým mužem Andrejem (63) chodit už před třiadvaceti lety. Byl to druhý muž jejího života a její rodiče prý její volbu neschvalovali. Ale tomuto páru to vydrželo, mají dvě děti a Monika si rozhodně nežije špatně, naopak!

Drahé oblečení, boty, kosmetika, šperky, zkrátka vše, na co si vzpomenete – nic z toho manželce miliardáře Andreje Babiše nechybí.

Když byly děti mladší, věnovala jim veškerou pozornost a práce šla stranou. Teď už není jen matka v domácnosti, má svůj projekt v Průhonicích, hotel s restaurací a charitativní nadaci. Leckterá mladá dívka, která začíná jako asistentka, by si dokázala svůj život takhle představit.

Monika Babišová, stejně jako každá žena, dbá velice pečlivě o svůj vzhled. Ne každá ovšem disponujeme jejími prostředky, které zcela evidentně utrácí i u plastických chirurgů. Liposukce, zvětšování prsou, rtů a kdoví co ještě. Monika nikdy žádný zásah zvenčí nepotvrdila. Její mírně nateklý obličej neschopný běžné mimiky a vyhlazené čelo bez jediné vrásky něco naznačují. Doufejme, že bude této dopomoci využívat s mírou, jinak brzy skončí jako mnohé před ní....

Jak šel čas s manželkou aktuálního premiéra České republiky, jaké si za tu dobu, co se pohybuje na veřejnosti po jeho boku, oblékla šaty, zda jí to slušelo, nebo ne a kdy zhubla, a naopak, na to se podívejte v naší galerii. Snímky jsou řazeny chronologicky, první fotka, kterou se nám podařilo najít, byla pořízena před deseti lety.