Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity na síti: Výročí svatby, výlet do ráje a nahé zadky

6. ledna 2018 | 06:00

Oslavy silvestra, nová předsevzetí, nový rok! Prolustrovaly jsme pro vás sociální sítě slavných a vybraly ty nejzajímavější příspěvky! Co se dělo tento týden?

Spousta slavných sdílela záběry z oslav konce roku 2017 a přání do roku nového. To nejodvážnější měla asi bývalá Miss World 2013 a modelka Lucie Kovandová (24), která je ještě pořád spojována s Jaromírem Jágrem (45), u kterého před dvěma roky přespala. Její fotka se stala terčem komentářů jak pochvalných, tak i těch, které její PF 2018 považují za laciné gesto, jak si získat pozornost. To se jí ale podařilo. Podívejte se do fotogalerie!

Spousta celebrit odjela na přelomu nového roku za teplem, jako například rodinka Klusových. Instagram zasypávají fotkami od moře. Tamara (29) se svěřila, že jet lag na ni působí mnohem hůř než na děti. Ty jsou plné energie a na časový posun se už adaptovaly. "Tak jedinej, kdo má problém s jet lagem jsem já. Děti jsou už naprosto domestikované, popíjejí kokosy, energie na rozdávání a já jsem jak zombie – spala bych do bezvědomí ... Ale na spánek mám ještě pár let čas," zavtipkovala trojnásobná maminka.

Leoš Mareš (41)  strávil silvestra se snoubenkou Monikou Koblížkovu v Las Vegas, ale Monika si to až tolik neužila, skolila ji totiž chřipka, jak Leoš řekl v Instastories. Z Ameriky ale nezamířili domů, vzali to rovnou do ráje, tedy na Bora Bora! Podívejte se na video, které sdílel Leoš natočené při přistávání na ostrovy: "Sláva nazdar výletu, nezmokli jsme, už jsme tu.."

Video se připravuje ...
Leoš Mareš odletěl s Monikou Koblížkovou na Bora Bora! • VIDEO: instagram.com

Další celebrity na síti ve fotogalerii!

Autor: Lucie Houdková