Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Celebrity na síti: Jak se slavily Vánoce u slavných

26. prosince 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Jak trávili Vánoce slavní?

Tak jako vždy Kardashianky musí být nejvíce vidět, a tak uspořádaly velkou vánoční párty, kde se sešel celý jejich klan. Není tedy divu, že se večírek pořádně rozjel. Trochu jiný vánoční večírek zažila Ewa Farna (24), a to s lidmi, se kterými pořádá koncerty.

Naproti tomu Iva Pazderková (37) trávila Vánoce tradičně a v klidu, zašla si totiž na mši do kostela. Poklidné Vánoce měla i rodina Reese Witherspoon (41). Ta byla doma s celou svou rodinou, včetně svých krásných dcer.

Reese Witherspoon slaví Vánoce se svou rodinou doma.
Autor: instagram.com

Některé celebrity však upřednostňují Vánoce v teplých krajích, třeba jako Daniela Peštová (47), která odjela na Floridu, ale vánoční tradice drží i tak. Podobně je na tom i Lucie Vondráčková (37), která poslala fanouškům vánoční pozdravy z Kanady. Netají se tím, že přestože v Kanadě již pár let žije, stále dodržuje všechny české tradice.

Vánoce samozřejmě slaví i královská rodina a prezident s první dámou USA: manželé Trumpovi. Ani na Vánoce si nedají pokoj a jsou v pracovním nasazení. Melania Trump (47) se na sociálních sítích smála, že prý pomáhá Santovi s roznáškou dárků.

A Miley Cyrus (25) na to šla opět originálně a na Vánoce si v rodinném kruhu zatancovali a zazpívali. Uznejte sami, že všichni byli v opravdu dobré náladě. Chybět jim nesměly ani vtipné vánoční svetry k završení dokonalé sváteční atmosféry:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: instagram.com

Autor: Markéta Tošnarová