Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Ráno u Klusových a nahá Hrachovcová

16. prosince 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Natáčení třetí série První republiky je v plném proudu a Veronika Arichteva(31) sdílela své pocity ohledně první scény, které nás pobavily: "Dneska mám první natáčecí den První republiky III. a hned mi tam flákli postelovou scénu. #jdusezabit #nebospisoholit #bojimbojim."

Lucie Bílá (51) se před pár týdny rozešla s Radkem Filipim (34), ale i tak jí stále dělá bodyguarda a pomáhá jí. Jako třeba když jí na terase spadne větrem vánoční stromeček. Kateřina Kaira Hrachovcová (43) je známá provokativními snímky, které doplňuje emotivními a často filozofickými popisky. Tentokrát se rozepsala o svém tělu jakožto domovu, který bychom si měli hýčkat.

Jestli jste si zamilovaly seriál Sedmilhářky tak jako my, budete mít radost z příspěvku Reese Wiherspoon (41). Natáčí se druhá řada, Sedmilhářky jsou zpět!

Video se připravuje ...
Sedmilhářky jsou zpět! • VIDEO: instagram.com

Tamara Klusová (29) sdílela zase na Instagramu fotku, jak to u nich doma probíhá ráno a jak si užívají vánoční atmosféru. Více ve fotogalerii!

Autor: Lucie Houdková